Ukrainos kariai dėkoja Lietuvai: broliai, ačiū jums už modernius ginklus

  • Teksto dydis:

Andrius Tapinas feisbuke rašė, kad beveik visos už „Bayraktar“ pinigus nupirktos lietuviškos antidroninės patrankos „SkyWiper“ ir radarai perduoti į Ukrainą, į karščiausias fronto vietas. Kariai iš skirtingų Ukrainos kariuomenės dalinių filmuojasi dėkodami lietuviams, praneša LNK.

„Lietuviai, labai jums ačiū! Draugai, ačiū už pagalbą!“ – vaizdo įraše kreipėsi karys iš Ukrainos.

„Nuoširdi padėka mūsų draugams iš Lietuvos, kad remia mūsų ginkluotąsias pajėgas, už techniką, kurią naudoja NATO šalys ir mūsų kariuomenė. Tegul ji gelbėja mūsų vaikinų gyvybes ir sveikatą“, – antrino kitas.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

„Šlovė Ukrainai! Šlovė Lietuvai! Nuoširdus ačiū už moralinę ir materialinę paramą kovoje su agresoriumi, su Rusijos Federacija. Atskira padėka už antidronines patrankas, kurios padeda stabdyti kovinius priešo dronus. Linkėjimai iš Donecko srities! Tikiuosi, pasimatysime laisvoje ir europietiškoje Ukrainoje. Šlovė Ukrainai! Šlovė Lietuvos žmonėms!“ – vaizdo įrašu į lietuvius kreipėsi dar vienas ukrainietis.

„Kare su Rusijos agresoriumi pavojus visada šalia. Kad neprarastume ginklų, technikos ir, svarbiausia, gyvybių, reikia laiku stabdyti priešą, kuris dieną ir naktį mus stebi. Tam mūsų daliniai naudoja impulsinius ginklus. Noriu padėkoti Lietuvos žmonėms, kurie suteikia mums tokius ginklus“, – pritarė kitas.

„Broliai lietuviai, ačiū jums už modernius ginklus, už antidronines patrankas kovoje su priešo dronais. Šlovė Ukrainai! Šlovė didvyriams! Šlovė nacijai! Mirtis priešams!“ – skandavo grupė Ukrainos karių.


Šiame straipsnyje: dėkoja Lietuvaikaras UkrainojeBayraktarLNK turinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių