Neįtikėtina: penki milijonai eurų „Bayraktarui“ surinkti per tris dienas!

  • Teksto dydis:

Žurnalistas ir visuomenės veikėjas Andrius Tapinas šeštadienio vakarą surengė transliaciją, kurios metu buvo pasiekta 5 mln. eurų suma „Bayraktarui“ pirkti. Žmonių gerumui nėra ribų – ši suma surinkta vos per tris dienas. Dabar beliko formalumai ir bepilotis taktinis kovinis lėktuvas pasieks Ukrainą.

Prieš tris dienas startą rinkti paramai, už kurią rengiamasi pirkti bepilotį taktinį kovinį lėktuvą „Bayraktar“ Ukrainai,  paskelbęs A. Tapinas šeštadienį po pietų pranešė, kad jau pavyko surinkti 4 428 457 eurus.

„Apie tai su Laisvės TV komanda pradėjom kalbėti vakar ryte – kad gal tai įvyks kitos savaitės gale ir reikia ruoštis, arba kitos savaitės viduryje. Vakar atrodė, kad tai bus pirmadienį apie antradienį ir dėliojamės finalinį scenarijų ir kviečiam svečius, šiandien ryte sakiau, kad ruošiamės rytojui. Ne. Let‘s do it today!“ – dar gerokai prieš transliaciją ragino žinomas vyras.

Šis raginimas pasiteisino su kaupu. 20 val. A. Tapino surengtos transliacijos metu likusi suma surinkta per kiek daugiau nei valandą.

Šiuo metu ne tik pasiekta 5 mln. eurų suma, tačiau geradarių pinigai ir toliau keliauja į sąskaitą. Visi pinigai, kurie viršys numatytą sumą „Bayraktaui“, bus taip pat panaudoti Ukrainos gynėjams remti.

Transliacijos metu A. Tapinas kalbino ir premjerę Ingridą Šimonytę, kuri dėkojo visiems už tokį kilnų darbą, ir Krašto apsaugos ministrą Arvydą Anušauską, kuris nupasakojo tolesnius žingsnius, kad lietuvių nupirktas „Bayraktaras“ pasiektų Ukrainą. Lietuvius sveikino ir Ukrainos atstovai.

Priminsime, kad bepilotis taktinis kovinis lėktuvas „Bayraktar“ neša lazeriu valdomas didelio tikslumo bombas ir tolimojo nuotolio prieštankines raketas „oras – žemė“.

 

 


Rekvizitai norintiems prisidėti prie sumanymo nupirkti ir Ukrainai kovai su Rusija padovanoti bepilotį taktinį kovinį lėktuvą „Bayraktar“:

Gavėjas – Všį „Laisvės TV“

Sąskaitos numeris – LT167300010156927144, Swedbank

Paskirtis – Bayraktarui

Paypal – gabija@laisves.tv

„Įmonės, kurios norite prisidėti prie šito unikalaus reikalo, ir kurioms reikia paramos sutarties – rašykite: zivile@laisves.tv ir viską sutvarkysim. Kas norite prisidėti prie pagalbos skleidžiant žinią irgi rašykit Živilei, zivile@laisves.tv.“, – rašo žurnalistas.

Paaiškėjus, kad reikiama suma „Bayraktaui“ pirkti jau surinkta, Laisvės TV savo feisbuko paskyroje tuo pasidžiaugė ir padėkojo visiems prie to prisidėjusiems.

„Turbūt pirmą kartą vienos valstybės piliečiai gali nupirkti ir padovanoti tokią sunkiąją ginkluotę kitai valstybei.

5 milijonai eurų jau „Bayraktaro“ sąskaitoje.

Dėkojame kiekvienam prisidėjusiam prie šio grandiozinio pirkinio!  Kiekvienas Jūsų euras – indėlis į karo pabaigą ir pagalbos ranka Ukrainai. 

Kviečiame įamžinti šį istorinį įvykį ir parsisiųsti sertifikatą, kuris pažymi, jog Jūs prisidėjote prie kovinio nepilotuojamo orlaivio – BAYRAKTAR pirkimo Ukrainai: https://bayraktarasukrainai.lt

Sekite naujienas, būtinai pranešime kaip vyksta pirkimas ir ginklo pristatymas Ukrainai“, – parašė Laisvės TV.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeBayraktarandrius tapinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių