Sugauto neblaivaus vairuotojo reakcija į pareigūno moralą: čia tau ne pageidavimų koncertas

  • Teksto dydis:

Vos tik reidui prasidėjus, kaip grybai iš po lietaus pasipylė ir greičio mėgėjai. Vienas pagautas vairuotojas žurnalistams apsimetė, kad vairavo ne jis. Esą atvažiavo pagautam draugui pagelbėti, pasakojama LNK reportaže.

„Atvažiavau draugui padėti, ir viskas. Draugą pagavo ne dėl greičio viršijimo, tiesiog angliškas vairuotojo pažymėjimas“, – kalbėjo  vyras.

Tačiau paaiškėjo, kad vairavo būtent jis.

„Kur leistinas greitis 90 km/val., važiavo 129 km/val. Miesto teritorijoje gerokai viršijo greitį. Stabdant pareigūnui nestojo ir nuvažiavo toliau“, – komentavo Lietuvos kelių policijos pareigūnas Aurimas Račkauskas.

Pareigūnams teko jį pasivyti.

„Galvojome, kad nestojo dėl greičio viršijimo, bet pasirodo, kad buvo ir neblaivus, ir kad jam dar yra atimta teisė vairuoti“, – sakė A. Račkauskas. 

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Vyras įpūtė 1,13 promilės.

„Vienur reikia to greičio, kitur nereikia, čia nesuderinsi. Argi problema, juk čia kiekvieno individualus poreikis“, – kalbėjo policijos sugautas vairuotojas.

Vyras taip pat piktinosi, kad reido vietoje nėra tualeto.

„Kur viešas WC viduryje autostrados? Dabar aš noriu į WC, nes turiu su pūsle problemų“, – priekaištavo pareigūnų sustabdytas vyras.

Kur viešas WC viduryje autostrados? Dabar aš noriu į WC, nes turiu su pūsle problemų.

 

„O aš noriu, kad jūs neblaivus nevairuotumėte“, – atsakė pareigūnas.

„Čia – ne pageidavimų koncertas“, – atšovė neblaivus vairuotojas. 

Greitį 25 km/val. viršijęs kitas vairuotojas irgi piktinosi.

„Kai pareigūnai stabdė, turėjau persirikiuoti iš antros eismo juostos į pirmą. Kažkokia nesąmonė. Man vos į automobilio galą neįvažiavo kitas vairuotojas. Sugalvok tokias nesąmones, kai pilna mašinų“, – piktinosi vyras.

Reidai prieš greičio mėgėjus vyko visoje Europoje. Pasak Lietuvos kelių policijos, tokie reidai buvo, yra ir bus.

„Praėjusiais metais buvo patikrinta berods trys milijonai automobilių Europoje. Per vieną dieną nubausta daugiau kaip 100 tūkst. vairuotojų“, – sakė Kelių policijos vadovas Vytautas Grašys.

Daugėja ne tik reidų, bet ir greičio matuoklių.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algimantas

Algimantas portretas
Jeigu su viduriais ar su pūsle netvarkoj,vežiokis su savim mobilų tualeta,tokių yra parduotuvėse už nedidelę kainą

Minde

Minde portretas
Tokiems nahaland vienareiksmiškai atimti teises.o baudos dydis turetu buti proporcingas greičiui kaip Norvegijoje.Viršijai 10,bauda 50 euru ir priklausomai nuo vietovės,miestas ar užmiestis.Ikliuvai girtas is karto automobilio konfiskavimas.Gal tuomet keliu frajeriai ir alkašai susimastytu.Aišku jei tokie buduliai dar turi kuom mastyti

Mento

Mento portretas
moralizavimas tolygus kyšio prievartavimai.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių