Su A. Veryga susitikęs Minedas oficialiai nevadovauja jokiai organizacijai

  • Teksto dydis:

Anksčiau buvęs žinomas atlikėjas, o dabar visuomenininkas Mindaugas Jonušas-Minedas sukėlė nemažą skandalą, kuomet apsilankė pas sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą ir parlamente, prisistatydamas nevyriausybinės organizacijos prezidentu.

Į Seimo narę Dovilę Šakalienę kreipėsi merginos, kurios teigė, kad Minedas neva bandė su jomis kalbėtis ne tik apie visuomeninę veiklą, bet ir apie galimus asmeninius santykius.

„Į mane kreipėsi jo organizacijos savanorės ir papasakojo, kad jis su jomis elgėsi nederamai“, – LNK laidoje KK2 kalbės D. Šakalienė.

Po šio skandalo Seimo narė pradėjo organizacijos „Nebūk naivus kelyje“ patikrą. Išaiškėjo, kad nėra nei tokios organizacijos, nei tokio prezidento.

„Visų pirma, nėra tokios nevyriausybinės organizacijos tokiu pavadinimu. Jeigu ir laikysime, kad čia nevyriausybinė veikla, tai tik sambūris“, – laidoje KK2 kalbės D. Šakalienė.

Pasak jos, pats Minedas susigalvojo organizaciją, pats pasiskyrė save prezidentu tam, kad suviliotų daug gražių merginų: „Žmogus prisistato organizacijos vadovu, suteikinėja vaikams visokias tariamas pareigas ir elgiasi neetiškai“.

Pats Minedas neigia kaltinimus ir teigia, kad yra prezidentas. „Esu už šios sąjungos vairo, esu prezidentas ir ši tarnyba, kurioje esu, man labiau patinka nei būti ant scenos“, – ginsis Minedas.

Visas reportažas apie Minedo organizaciją – šį pirmadienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai gal ir Veryga ministerijai nevadovauja? :s

vienu zodziu

vienu zodziu portretas
Pacientai

R.

R. portretas
A tai ko po nuotraukom neparašyta, katras čia daininykas, katras blaivinykas?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių