Siūloma neberiboti dalyvių skaičiaus renginiuose lauke, pakeitimai – ir Joninėms

Sveikatos apsaugos ministerija siūlo neberiboti dalyvių atviruose renginiuose, per Jonines atsisakyti reikalavimo įsigyti bilietus elektroniniu būdu.

Vyriausybei teikiamo karantino nutarimo pakeitime siūloma numatyti, kad atvirose erdvėse organizuojamuose renginiuose gali dalyvauti neribotas skaičius žiūrovų ir dalyvių. Išlieka reikalavimas jiems dėvėti apsaugines kaukes.

Birželio 23-24 dienomis organizuojamų renginių metu siūloma netaikyti reikalavimo užtikrinti bilietų platinimą elektroniniu būdu.

Pasak ministerijos, nutarimo projektu taip pat siūloma panaikinti reikalavimą tokius renginius stebėti tik iš sėdimų vietų bei draudimą prekiauti maistu ir gėrimais ir teikti kitas paslaugas renginių vietose.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Tai taip ir turi būti ,žmonės laikosi atstumo ,o tai buvo Alytuje šv.tik su galimybiu pasu tai absurdas,sakykite ko skiriadi skiepų lapelis nuo paso?Žmonių lankėsi mažai ir šv.vyko tik vieną dieną nors buvo rašoma vyks dvi dienas.Pati praščiausia šv..Armonaitė su tais padais tik žlugdo smulkų verslą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių