Ribojimai nė motais: per Kūčias patikros postuose apgręžta beveik 3,5 tūkst. automobilių

Lietuvai praėjusią parą pasitinkant Kūčias dėl galiojančio draudimo vykti į kitas savivaldybes patikros postuose policija nepraleido beveik 3,5 tūkst. automobilių.

„Iš viso buvo neįleistos 3444 transporto priemonės“, – BNS penktadienį sakė Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis.

Pasak jo, iš viso nuo praėjusios savaitės vidurio, kuomet buvo įvesti judėjimo ribojimai, postuose apgręžtos jau 21 264 transporto priemonės.

Pareigūnai už karantino suvaržymų nesilaikymą praėjusią parą surašė 83 protokolus, aštuonis iš jų – už judėjimo tarp savivaldybių pažeidimus. Pasak R. Matonio, daugiausiai surašyta protokolų už daugiau nei vieno šeimos ūkio kontaktus.

Siekiant suvaldyti koronaviruso plitimą, Vyriausybė iki sausio 3 dienos uždraudė judėjimą tarp savivaldybių be būtino reikalo. Masiškai tikrinti vykstančius automobilius policija nutarė savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Policija ragina keliaujančius gyventojus pateikti dokumentus, įrodančius teisę judėti.

Žmonėms keliauti galima darbo tikslais, vykstant pas gydytoją ar į laidotuves. Automobiliu gali važiuoti ne daugiau dviejų asmenų arba drauge gyvenantys asmenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Grazvyda

Grazvyda portretas
Gaila ne visi patikros postai dirba saziningai,praleidzia masinose sedincius po 3 as is skirtingu ukiu,tai vyksta Marijampoles,Kauno apskr.Vilkaviskio

Anonimas

Anonimas portretas
Niekam tas žmogus nerūpi, čia pinigų klausimas. Sorosas už suvakcinavima avių ,atsegs sitiems valdžios izvergams.

Jonas

Jonas portretas
Kaip tsrs laikais, kiekviena dieną raportuoja kalbančios galvos per tv, kiek automobilių nepraleista , kokia reiksminga valdzia, kaip rupinasi savo žmonemis.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių