Respublikinei Šiaulių ligoninei vadovaus Radviliškio tarybos narys M. Pauliukas

  • Teksto dydis:

Respublikinei Šiaulių ligoninei vadovaus Radviliškio tarybos narys, „valstietis“ Mindaugas Pauliukas, jis ketvirtadienį pristatytas ligoninės bendruomenei.

Kaip pranešė ligoninė, 44-ejų metų M. Pauliukas, laimėjęs konkursą į direktoriaus pareigas, ligoninėje lankėsi su sveikatos apsaugos ministru Arūnu Dulkiu ir Šiaulių miesto meru Artūru Visocku.

Anot pranešimo, konkurso antrame etape M. Pauliukas buvo vienintelis kandidatas.

Iki šiol ligoninei laikinai vadovavo Česlova Špūrienė.

Ją A. Dulkys laikinai vadovauti ligoninei paskyrė vietoj pernai liepą atleisto Remigijaus Mažeikos.

Sprendimą ministras priėmė po vienos ligoninės medikės savižudybės, specialiai sudarytai komisijai nustačius, kad R. Mažeika tinkamai nekontroliavo vidinių procesų, neužtikrino nediskriminacinės darbo aplinkos, neužkirto kelio formuotis nesaugiam psichosocialiniam klimatui ir toleravo šią situaciją.

M. Pauliukas šiuo metu yra Radviliškio rajono tarybos narys, anksčiau buvęs vicemeru, tėvas Antanas anksčiau dirbo Respublikinės Šiaulių ligoninės direktoriaus pavaduotoju chirurgijai.

M. Pauliukas Vytauto Didžiojo universitete įgijęs tarptautinių santykių ir diplomatijos magistro kvalifikacinį laipsnį, anksčiau jis dirbo diplomatinėje tarnyboje Lietuvoje, Kazachstane, Estijoje, dėstytojavo Vilniaus universiteto Medicinos fakultete.

Respublikinės Šiaulių ligoninės direktoriumi M. Pauliukas pradės dirbti nuo penktadienio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
sėkmės. pakelkite į aukštesnį lygį Šiaulių ligoninę! Jokių mobingų, jokių kyšių, jokių nepotizmo apraiškų. Už pagarbą ir atjautą pacientui, kolegai, darbuotojui. Viltis-kvailių motina, bet motinos myli savo vaikus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių