Prie alkoholio skyriaus „įdarbintas“ A. Veryga: galime susitikti parduotuvėje

  • Teksto dydis:

Kai kurios parduotuvės, neapsikentusios atostogautojų priekaištų dėl vakarais neparduodamo alkoholio, nusprendė, kad argumentus klientams būtų geriausiai išgirsti iš paties sveikatos apsaugos ministro. Tam, kai užveriami alkoholio skyriai, prie jų pastato Aurelijaus Verygos maketą su išraiškingu rankos gestu. 

„Sužinojau, kad dirbu ir savaitgaliais bei vakarais nuo 20 val. Draugai informavo, kad galime susitikti kai kuriose pajūrio parduotuvėse“, – prekybininkų humorą įvertino A. Veryga, pasidalydamas savo atvaizdu, esančiu vienoje parduotuvių Šventojoje.

Po šiuo ministro įrašu vėl bandė žiebtis diskusijos – pasiteisino ar ne prekybos alkoholiu apribojimai. „Dirbk Aurelijau, dieną ir naktį dirbk! Tavo darbas labai reikalingas ir prasmingas“, – pritarė A. Verygos iniciatyvoms vienas komentatorių. „Velnio lašus iš vis uždrausti. Visos nelaimės per juos: žudynės, palikti vaikai, avarijos, gaisrai, ligos, artimųjų kančios ir t.t.“, – antrino kitas internautas.

Tačiau nemenka dalis apribojimus vertino kaip perteklinius ir erzinančius. „Teko 19.50 stovint eilėje išgirsti prašymą praleisti, nes artėja Verygos valanda“, – rašė vienas komentatorių.

Šiuo metu galioja tvarka, kai nuo pirmadienio iki šeštadienio alkoholiu leidžiama prekiauti nuo 10 iki 20 valandos, o sekmadieniais – iki 15 valandos. Anksčiau parduotuvėse alkoholio buvo galima įsigyti nuo 8 iki 22 valandos visą savaitę.

Įsigyti alkoholio negali jaunesni nei 20 metų žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Kada žmogeliui alkoholis sugadina paskutinę stabdžių trinkelę - tam sunku bepadėti. Padės jam kunigas su paskutiniu patepimu , jei to beprireiks . O tiems kurie iš ryto dar atsigeria vandens , viso neišlaistę iš stiklinės , stop signalas tikrai reikalingas. Juk labiausiai alkoholis veikia geriausius ir talentingiausius žmones. Bukiai gali gerti iki apsišikimo , jiems alkoholis nekenkia , nes jie vis vien proto neturi.

to piti

to piti portretas
Nieko tu negavai, nebet bananu nuo medzio.

Negeriu

Negeriu portretas
Man asmeniškai nepatinka šį idėja, be draudimų daugiau nieko nemoka. Pati negeriu, bet erzina pati mintis, kad kažkas gali spręsti mano pasirinkimą. Ne drauskite, o gydykite tuos kuriems tos pagalbos reikia. Draudimai nepakeis nieko, čia taip pat kaip kai ką nors skaudant išgerti nuo skausmo vaistų, skausmo kaip ir nebėra, bet problema neišspręsta. Tik už tai kad jaunimui iki 20 parduoda. Jis jaunas ir nelabai ką supranta, bet suaugusiam žmogui neleist rinktis nu nežinau...
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių