Prezidentas su medikų atstovais aptars jų darbo saugumą

Prezidentas Gitanas Nausėda antradienį su medikų atstovais aptars jų darbo sąlygas per koronaviruso pandemiją.

„Prezidentas medikų asociacijų atstovams padėkos už jų darbą koronaviruso plitimo metu, aptars jų darbo sąlygų saugumą ir socialines garantijas bei testavimo galimybes siekiant sustabdyti viruso plitimą“, – BNS sakė valstybės vadovo patarėjas Antanas Bubnelis.

Konferencinį pokalbį nuotoliniu būdu G. Nausėda rengia su Lietuvos medikų sąjūdžio, Jaunųjų gydytojų asociacijos ir Sveikatos apsaugos darbuotojų profsąjungos vadovais.

Pirmadienio duomenimis, koronavirusas Lietuvoje nustatytas daugiau kaip pusšimčiui medikų.

Plintant COVID-19 Lietuvoje medikai teigia, kad jiems trūksta apsaugos priemonių, masinis jų tikrinimas dėl koronaviruso dar nepradėtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Coronovirusas 19 metų, tais metais nebuvo pavojinga, pavojingas pasidare 20 metais.Kažkaip įtartinai keistas ivykis. Žinote ,sirgau vasario mėnesį nes užsikrečiau nuo sloguojancio žmogaus ,gydziausi citramonu, vieną kartą dienoje ir pagijau.Gal tokiais vaistais galima pagyti nuo to viruso ,gal ir aš sirgau juo? Kas čia zino,žmonių medikai negydo Lietuvoje ,nors žmonės moka sveikatos draudimą o pagal LR konstituciją ,gydymas Lietuvoje nemokamas.Labai neaišku ,kas dedasi šioje šalyje.Aiškus lietuvių tautos genocidas, taip pasakyciau.

Prezidente

Prezidente portretas
Laikas žinoti- Lietuvos medikų sąjūdis- jokia ne medikus vienijanti organizacija, o Kasiulevičiaus back vokalai. Kvieskis realius atstovus

Kaunuetis

Kaunuetis portretas
Korono virusas gal medikų išgalvota akciją. Kad didintų atlyginimą už nieko neveikimą.Nevalo miesto nuo užterštumo,nelaisto gatves o vaidina kovojančius su pandemiją.Nuo uzterštumo stambiųjų dalelių ore ,reikia deveti kaukes o ne nuo viruso kurio nėra, nes tiek dulkių prikvepavus plaučiai atsisako funkcionuoti.Suvarė visus i namus ,kad nematytų kas dedasi ligoninėse o jose tuščia, nei vieno paciento o atlyginimai bus mokami.Matysime kuo šitas karnavalas baigsis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių