Premjeras: nutraukti karantiną galės nauja Vyriausybė

Premjeras Saulius Skvernelis teigė, kad tolesni laikinosios Vyriausybės sprendimai dėl karantino pratęsimo priklausys nuo koronaviruso plitimo rodiklių, ligoninių apkrovimo, tačiau patvirtino, kad karantinas tęsis bent iki jo vadovaujamo Ministrų kabineto darbo pabaigos.

„Matome, kad nepaisant tam tikros stabilizacijos, įtampa yra milžiniška sveikatos apsaugos sistemoje. Dėl to kalbėti, kad karantinas gali būti nutrauktas, būtų sudėtinga. O kiek jis tęsis – tik galiu garantuoti, kad greičiausiai bus taip, kad jis tęsis iki tos dienos, kol ši laikinoji Vyriausybė dirbs. Prisiekus naujai Vyriausybei, pradėjus eiti pareigas, ji priiminės sprendimus, ar tęsti karantiną, ar ne“, – sakė jis.

Antrasis karantinas Lietuvoje įvestas lapkričio 7-ąją ir planuotas iki lapkričio 29-osios, tačiau Aurelijus Veryga teigė, jog jį bus siūloma pratęsti. Per karantiną viešose vietose privaloma dėvėti veido kaukes, draudžiama kavinių, barų ir pasilinksminimo vietų veikla, beveik visi renginiai, išskyrus aukšto meistriškumo sporto varžybas be žiūrovų, galioja kiti ribojimai.

A. Veryga minėjo, kad karantiną bus siūloma tęsti, sprendimus dėl to Vyriausybė turėtų priimti kitą savaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Del manes tai karantinas kad ir visa gyvenima lai buna, tik momekit pinigus visiem negalintiem dirbt del karantino, garantuokit kokybiska ugdyma ir del dievo nuimkit privalomas kaukes lauke, nes kokia gali but is ju nauda per lietu ir veja, bei esant artimai nuliui temperaturai?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių