Praėjusią parą į Lietuvą iš Baltarusijos neįleisti 27 neteisėti migrantai

Praėjusią parą į Lietuvą pasienyje su Baltarusija neįleisti 27 neteisėti migrantai, sekmadienį skelbia Valstybės sienos apsaugo tarnyba (VSAT).

Šeštadienį pasienyje su Latvija buvo apgręžta 12 neteisėtų migrantų, o į Lenkiją penktadienį iš Baltarusijos neleistinose vietose sieną mėgino kirsti šeši migrantai.

Iš viso nuo praėjusių metų rugpjūčio 3 dienos, kai VSAT įgijo teisę apgręžti neteisėtus migrantus, jų iš Baltarusijos į Lietuvą neįleista 10,3 tūkst. Dalis užsieniečių į Lietuvą patekti mėgino ne vieną kartą.

Praėjusiais metais iš Baltarusijos į Lietuvą neteisėtai atvyko beveik 4,2 tūkst. migrantų.

Prieš metus kilusį migrantų iš Baltarusijos antplūdį Lietuva vadina Minsko režimo hibridine ataka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Morgana

Morgana portretas
Nelegalų negrąžina namo, praplaukia Lietuvoje po paleidžiami. Visa tai žino ir vieni kitiems perduoda. Brausis toliau. Pilna pas mus rusų , baltarusių , ukrainiečių. Pagal Lietuvių skaičių tapsime mažuma savo šalyje

Klausimelis

Klausimelis portretas
O ar viskas padaryta, kad cia neieitu nei vienas kremliaus fasistas, Ar musu daug snekantis istorikas uz 2,5% BVP aprupins saugu Lietuvos dangu ir taiku gyvenima?

Tam iš debesų

Tam iš debesų portretas
Tam Puiku.Taip ir toliau.Skirk karvašūdį nuo torto, kada braunasi nelegalai darmaiedai geresnio gyvenimo ieškotojai kitų sąskaita ir kur legalūs turistai arba karo su Rusais nelaimėliai.Niekalams
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių