Posėdžiaus ekstremalių situacijų komisija: ruošiasi antrajai COVID-19 bangai

Vyriausybės ekstremalių situacijų komisija antradienį Vidaus reikalų ministerijoje aptars pasiruošimą antrajai koronaviruso bangai, dabartinės situacijos valdymą.

Apie tai BNS informavo vidaus reikalų ministrės Ritos Tamašunienės atstovė spaudai Božena Zaborovska-Zdanovič.

Jos teigimu, taip pat bus aptariamas ir aprūpinimas asmens apsaugos bei dezinfekcijos priemonėmis per spalį vyksiančius Seimo rinkimus.

Be kita ko, komisijos nariai kalbės ir apie valstybės bei savivaldybių institucijų ir įstaigų pasirengimą reaguoti į galimas branduolines ar radiologines avarijas Astravo atominėje elektrinėje.

Po posėdžio planuojama spaudos konferencija.

Šiuo metu galioja vasario pabaigoje dėl koronaviruso grėsmės paskelbta valstybės lygio ekstremali situacija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
grazi moteris konservatoriu moterys bedantetes jai i politika eini tai galetu dantis susitvakyt simonyte,asu tamosiumiene ner ka lygint.

Lina

Lina  portretas
Niekaip nesuprantu kam liaudį stumti į paniką kam juos gazdinti ar tai toks nenuvaldomas noras kad žmonės kristu į stresus kad nepasiekia gydytojų mirtu juk dabar pas gydytojus papulti tai vaizdas toksai kaip į kosmosą nuskristi pas gydytoją reikia laukti 2 mėnesius ar netgi ir daugiau pažiūrėsim kaip bus rinkimai kas gi eis balsuoti ir ka gi jie sugalvos protingo

Laikas

Laikas portretas
Panenkai etc. rūpintis žmonėmis, o ne mažais, neįžvelgiamais virusais. Tai jau buvo, o dabar net 3 civiliokai vyrai-darbininkai žuvo vandenų ar ten dujų šulinyje, viskas jums susimaišę, vanduo, oras, dujos, ugnis, kažkokia pirolize, atsipeikėkit. Žmonės krinta kaip musės. Papūstos lūpos iš mandrumo vienintelis gestas ponų veikloje. Sorry.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių