Policija savaitgalį stebėjo padidėjusį judėjimą: apgręžta beveik 1,4 tūkst. vairuotojų

Policija per savaitgalį apgręžė 1383 be svarios priežasties patekti ne į savo gyvenamąją savivaldybę bandžiusius vairuotojus, 102 iš jų išrašyti protokolai.

„Per dvi dienas buvo apgręžtos 1383 transporto priemonės, o už judėjimo ribojimų pažeidimus išrašyti 102 protokolai“, – Eltą informavo Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Policijos departamento atstovo teigimu, šeštadienį judėjimo tarp savivaldybių mastai buvo pakankamai dideli.

Šeštadienį pakankamai daug buvo transporto priemonių, ypač iš Vilniaus išvažiuojant, tai tikrai buvo didelis judėjimas matomas.

„Šeštadienį pakankamai daug buvo transporto priemonių, ypač iš Vilniaus išvažiuojant, tai tikrai buvo didelis judėjimas matomas“, – sakė jis.

R. Matonis teigia, kad tarp savaitgalį užfiksuotų karantino reikalavimų pažeidimų dominavo daugiau nei vieno namų ūkio kontaktai.

„Iš viso per dvi dienas užfiksuoti 274 pažeidimai, dažniausiai dominuojantys yra daugiau kaip vieno ūkio kontaktai ir judėjimo kontrolės pažeidimai“, – sakė Policijos departamento atstovas.

Ramūnas Matonis. M. Morkevičiaus / ELTOS nuotr.

Šeštadienio vakarą Kaune įvyko ir didelio pasipiktinimo viešoje erdvėje susilaukę muzikiniai M.A.M.A. apdovanojimai. Renginys kritikos susilaukė dėl griežto karantino sąlygomis surengtos „puotos maro metu“. Renginio organizatoriai skelbė, kad visiems dalyviams prieš renginį buvo atlikti COVID-19 testai.

R. Matonio teigimu, dėl galimų karantino reikalavimų pažeidimų buvo sulaukta beveik 30 pranešimų. Todėl dėl šeštadienį vykusių M.A.M.A. apdovanojimų renginio Lietuvos policija pradėjo aplinkybių tikslinimą.

ELTA primena, kad Vyriausybė penktadienį nusprendė pratęsti karantiną iki balandžio 30 d., taip pat atnaujinti judėjimo ribojimus tarp savivaldybių nuo kovo 27 d. iki balandžio 5 d. Nuspręsta leisti judėjimą tik tarp žiedinių savivaldybių ir esant kitoms svarbioms priežastims.



NAUJAUSI KOMENTARAI

grandiozinei

grandiozinei portretas
a tai kaip man is kauno atvykt-nei autobusu nei traukiniu nei masina-pesciom nebent miskais

Dėmesio-GRANDIOZINĖ ŠEIMŲ GYNIMO AKCIJA-GEGUŽĖS 15DIEN!

Dėmesio-GRANDIOZINĖ ŠEIMŲ GYNIMO AKCIJA-GEGUŽĖS 15DIEN! portretas
Protesto organizatoriai ketina įvykdyti masinę protesto akciją nukreiptą prieš Stambulo konvenciją, vienalyčių asmenų santuokų įteisinimą, vaikų iš šeimų atiminėjimą bei kitą „gender" ir „LGBT" ideologiją, kurios pagrindas silpninti tradicines šeimas proteguojant homoseksualizmą. Akcijos metu planuojama surengti grandiozines automobilių kolonas iš visų Lietuvos miestų, kurios suvažiuos į Vingio parką Vilniuje. Organizatoriai tikisi surinkti per 15 tūkstančių dalyvių.Apie tai plačiau skaitykite ne sisteminėje Respublikoje..

manau

manau portretas
sitie cirkai dar uztruks ir gana ilgam
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių