Pirmoji koronavirusu susirgusi šiaulietė pasveiko ir išleista namo

Šiaulių gyventoja, kuriai pirmai prieš kelias savaites nustatyta koronaviruso infekcija, pasveiko ir ji iš ligoninės išleista namo, šeštadienį pranešė ministras pirmininkas Sauius Skvernelis.

„Pirma pilietė, kuri buvo susirgusi šiuo virusu, išleista namo ir pasveiko“, – žurnalistams sakė premjeras.

39 metų šiaulietė iš Italijos Veronos miesto grįžo vasario 24 dieną, koronavirusas jai nustatytas po kelių dienų – vasario 28-ąją.

Tai buvo pirmas Lietuvoje patvirtintas šio viruso atvejis. Moteris buvo izoliuota ir gydoma Respublikinėje Šiaulių ligoninėje.

Iki šiol Lietuvoje patvirtinti aštuoni naujojo koronaviruso COVID-19 atvejai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

logika

logika portretas
'ji gerai elgėsi, su niekuo nebendravo, viruso neplatino...." Jo- neskrido lėktuvu, nebuvo oro uoste, žodžiu teleportavosi tiesiai iš Veronos į savo namus. Kartais skaitant tokį briedą nervina..

Joly

Joly portretas
Mistinis pasveikimas. Nerandu info, kad Šiaulietei atliktas pakartotinas tyrimas ir meginys yra neigiamas. Toks jausmas, kad paleido namo su teigiamu. Pasaulio corona žemėlapyje nera info, kad Lietuvoje pasveiko nors vienas žmogus.

Anonimas

Anonimas portretas
Rašo kad tas virusas laikosi fekalinose virš 26 dienų ir šešis kartus daugiau nei krauje ir net tada kai kraujas jo jau neberodo Taigi nesidziaukim kas ir kaip bus
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių