P. Gražulis iškeikė LGBT atstovus: jūs esate išsigimę

  • Teksto dydis:

Besiplūsdamas keiksmažodžiais, Seimo koridoriuose parlamentaras ėmė pulti LGBT atstovus, pranešė „Delfi“.

Seimas ketvirtadienį po pateikimo pritarė audringas diskusijas sukėlusiai valdančiųjų parengtai alternatyvai Partnerystės įstatymui – Civilinės sąjungos įstatymo projektui.

Kaip teigiama, rezultatais nepatenkintas P. Gražulis Seimo koridoriuose apsižodžiavo su LGBT atstovais.

„Ir su avimis, ir lavonais, su vaikais, su vyrais. Paskaitykit Šventąjį Raštą, čia iškrypimas“, – P. Gražulis šaukė vienam LGBT bendruomenės atstovui.

„Jūs esate išsigimęs. Vyras sukūrė vyrą ir moterį. Pederastija yra blogis, homoseksualizmas yra blogis“, – toliau karščiavosi P. Gražulis.

Užsipultas LGBT bendruomenės atstovas politikui atkirto, kad turi tokią pačią laisvę gyventi šioje šalyje, teigiama „Delfi“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

XM

XM portretas
Jei seimo nariui neleidžiama pasakyti savo nuomonės, ką kalbėti apie eilinį Lietuvos pilietį. Kas atsakingas už žmogaus teises. Atsakymas aiškus - lgbtq+ IV.

Mociute

Mociute portretas
Teisingai elgiesi p.Petrai,sutinkame su JŪSŲ nuomone.Neturime moralinės teisės leisti ligotiems vienalyčiams tvirkinti mūsų vaikus.Juos visus reikia gydyti ir skubos tvarka.Lietuvoje neliko medikų,teisininkų ir Tiesos sekėjų,kad išsaugotų valstybės vientisumą ir apgintų visus teisėtai mąstančius --krikščionybę išpazystančius Lietuvos piliečius.

ll

ll portretas
Armonaitė su Raskevičiumi tapo LGBT vėliavnešiais su šūkiais tai pagrindinė ES ir vakarų vertybė,Bet nemato kad ES dabar paskendusi savo fiziologinių poreikiuose,jau išdavinėja Ukrainą,kad tik jiems nereikėtų tų poreikių mažinti,Ir pavyzdys Vokietija.Be to tie ašorojaantys juonuoliai,kaip vaikai negavę saldainio,nors yra sveiki jauni žmonės,gyvena nepriklausomoje Lietuvoje, jau vien dėl to reikia būti laimingam,. Gal tegul ne į save įsijaučia,o pažiūri į ukrainiečius kareivius ir jų artimuosiue,gal tada bent ne verkaus. kokie jie kankiniai ir nelaimingi., Gal tegul Raskevičius iš karto paskelbia savo pageidavimų sąrašą visai Lietuvai,Kada Armonaitė,Šimašius papasakos už kokius ir kieno pinigus steigė partiją,jos sk,visoje Lietuvoje ir pasaulyje?Armonaitė jau įprato nedirbti tiesioginio darbo,bųdaam seimo nare kūrė partiją,o dabar būdama ekonomikos ministre dirba LGBT tarnaite.
VISI KOMENTARAI 71

Galerijos

Daugiau straipsnių