Ministras apie sumedžiotą stumbrę: iš politikų tikimasi aukštesnių moralės standartų

Aplinkos ministras Kęstutis Mažeika teigia nedalyvavęs medžioklėje, kurioje, kaip įtariama, „valstietis“ Jonas Slapšinskas sumedžiojo stumbro patelę.

„Būčiau pirmas sąraše, jei būčiau dalyvavęs. (...) Tikrai nedalyvavau, turiu svarbesniu darbų, reikalų. Šiuo metu tikrai neturiu galimybių skirti laiko tokiems užsiėmimams“, – LRT radijui sakė K. Mažeika.

Ministras teigė, kad šioje situacijoje būtų pasielgęs kitaip.

„Aš asmeniškai tikrai būčiau elgęsis kitaip, tą pačią dieną bent jau socialiniame tinkle būčiau parašęs ar pasakęs kažkokiam žurnalistui apie situaciją, kurioje teko sudalyvauti ir bent jau pasakyti savo nuomonę ir pasmerkti situaciją, kad įvyko taip negražiai. Iš aukštų politikų žmonės tikisi aukštesnių moralės ir politinės kokybės standartų“, – sakė K. Mažeika.

Tą pačią dieną bent jau socialiniame tinkle būčiau parašęs ar pasakęs kažkokiam žurnalistui apie situaciją.

Kaip ELTA jau rašė, Aplinkos apsaugos departamentas (AAD) pranešė, kad Panevėžio regioninio padalinio Pašilių stumbryne nugaišo sausio pradžioje priglaustas stumbriukas.

Įtariama, kad stumbriukas galimai buvo Panevėžio rajone per varyminę medžioklę „valstiečio“ Jono Slapšinsko sumedžiotos stumbro patelės jauniklis.

ADD informuoja, kad, nustačius, jog patelė vedžiojo (maitino) jauniklį, būtų taikomas trigubas bazinis tarifas, t. y. paskaičiuota žala gamtai siektų 36 595,26 euro. Šiuo metu tyrimą dėl šio atvejo AAD atlieka specialiai sudaryta darbo grupė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

apie

apie portretas
kokia cia dar /morale/ gali buti kalba su elitrunkelyniu kontingentu kuris naikina savo ir vaiku gamta be skrupulo pjaudami medzius ir naikindami gyvunus tai nusikaltimas tautai ir ta atlieka tie kurie sugrobe zemes o puse tautos priverte tarnaut svetimsaliams ir sitiems socmankurtams ne vieta visuomeneje tuo labiau valdzioje.......

Vanga

Vanga  portretas
Apie kokius jų moralės aukštesnius standartus kalbate? Jokios moralės ten nėra ir net tuo niekada nekvepėjo !!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių