Lietuvos kariai pasistengė, kad pastate neliktų dviprasmybių ir jį papuošė Ukrainos vėliava

  • Teksto dydis:

Lietuvos kariuomenė savo feisbuko paskyroje pasidalijo vieno pastato nuotraukomis. Vienoje nuotraukoje matyti konstrukcijos, netyčia labai primenančios vienos šalies agresijos simbolius. Kitoje nuotraukoje matome, kaip pastatas atrodė po to, kai prie jo pasidarbavo Lietuvos kariai.

„Norime konstatuoti nenuginčijamą faktą – mūsų valstybės visuomenė kartu su kariuomene yra puiki komanda. Užvakar pastabūs šauliai identifikavo pastatą, kuris prašėsi nebūti tapatinamas su smurto, teroro ir agresijos simboliais, nepiktybiškai, bet vis dėlto susiformavusiais jo konstrukcijose“, – rašė Lietuvos kariuomenė.

Kariškiai pasidžiaugė, kad pasidarbavus Lietuvos kariams pastato vaizdas pasikeitė.

„Lietuvos kariuomenės kariams, tarnaujantiems Krašto apsaugos ministerijos pastate, ši idėja kainavo tik nesuvalgytus pietus, tuo tarpu pastatas išlaisvintas nuo dviprasmybių ir papuoštas kovojančios Ukrainos vėliava“, – informavo Lietuvos kariuomenė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pietietis.

pietietis. portretas
gerbiu ukrainieciu atliekama darba ,bet veliava visgi turejo buti musu krasto. dabar gi , isakyma daves vadas, megsta padlaizyti..

Lietuvė

Lietuvė portretas
Su ta ukrija gerai kad dar ne visiem grybė landzbergys nausėda susuko smegernys Bet pilna debiliuku kurie gatavi ukram atiduoti lietuva O kas po to tapsime vieninga slavu šalis kalba tik rusu Rusai ukrainiečiai baltarusai tai broliai slavai tai viena ir ta pati neišskiriama tauta Tie pavieniai apdurninti savus žudantis ukrai atsipeikės ir pasuks savo keliu su rusija 100% Neturėkit vilties kad tokia grybė nausėda neišnaikins lietuvos jos kalbos papročiu tikėjimo Patys matot kad čia sulinde ukrai tik rusiškai šneka šnekėsit ir jus jusu vaikai anukai jeigu nesustosite varyti landzbergo grybės propaganda

Kaunas

Kaunas portretas
O KODĖL UKRAINOS? NEAIŠKI POLITIKA KA GAL JAU NĖRA LIETUVOS PARAŠYKIT BANDERU GARBINTOJAI ŠIMTU PROCENTU TIKIU KAD JUS UBAGAI IR DVASIOS IR PROTO IR KIŠENĖS PAGAL SCWABO POLITIKA NIEKO NETURIU NIEKO NEREIKIA IR ESU LAIMYNGAS
VISI KOMENTARAI 89

Galerijos

Daugiau straipsnių