Liberalų sąjūdžio frakcijos Seime vadovu pasiūlyta būti E. Gentvilui

  • Teksto dydis:

Opozicinei Liberalų sąjūdžio frakcijai Seime turėtų vadovauti Eugenijus Gentvilas, penktadienį nutrūkus ligšiolinio vadovo Eligijaus Masiulio įgaliojimams.

„Frakcijoje pasiūlė, kad turėčiau vadovauti aš, sutikau, bet rinkimų dar nebuvo“, – BNS sakė E. Gentvilas, kuris turėtų vesti partijos sąrašą į rinkimus.

E. Masiulis pasitraukė iš Liberalų sąjūdžio vadovų bei Seimo po to, kai sulaukė įtarimų dėl kyšio ėmimo. Vyriausiosios rinkimų komisijos sprendimu, jo Seimo nario įgaliojimai nutrūksta nuo penktadienio.

E. Masiulis į Seimą buvo išrinktas Marių vienmandatėje apygardoje, tačiau nauji rinkimai čia nebus rengiami, iki eilinių likus mažiau kaip pusei metų. Išėjus E. Masiuliui, Liberalų sąjūdžio frakcijoje lieka 12 narių.

Teisėsauga tiria įtarimus, kad koncerno „MG Baltic“ viceprezidentas Raimondas Kurlianskis galėjo perduoti E. Masiuliui 106 tūkst. eurų kyšį.

Teismas leido suimti R. Kurlianskį 20-čiai parų, jam pateikti įtarimai dėl didelės vertės prekybos poveikiu ir stambaus masto papirkimu. Daugiau įtariamųjų šioje byloje kol kas nėra, o dėl įtarimų E. Masiuliui bus sprendžiama, kai jis neteks parlamentaro imuniteto, žurnalistams yra patvirtinęs generalinis prokuroras Evaldas Pašilis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaje

Vaje portretas
Bėkite kuo skubiau iš tos kyšininkų partijos.Pirmas turėtų dingti Gentvilas,nes jis labai nusibodęs.Gal jau pakaks,kiek pralobai tiek pakaks.

YES

YES portretas
Šito taip pat laukia vamzdiec. Liberalams laikas nešti autus iš politikos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių