L.Graužinienės štabe - dainos ir šokiai

Nors Darbo partijos kandidatė Loreta Graužinienė pralaimėjo kovą dėl Prezidento posto, jos partijos štabe šventė su šokiais ir dainomis. Prieš vidurnaktį į Žirmūnuose esantį viešbutį sugrįžusią politikę partiečiai pasitiko su gėlėmis ir šampanu.

„Mes labai patenkinti tavo darbu“, - vos įžengusią pro duris kandidatę pasitiko partijos lyderis Viktoras Uspaskichas. „Mes norime didžiuotis savo kandidate, kuri iškėlė daug problemų, apie kurias buvo kalbama, buvo ieškomi sprendimai. Kiekviena iškelta problema yra prisaikdinimas to žmogaus, kuris turi užimti Prezidento postą. Mes džiaugiamės, kad tu jau pas mus. Blyn, kiek ten galima televizijos ekranuose į tave žiūrėti?!“, - šmaikštavo partijos lyderis.

„O aš ten atrodžiau neblogai?“, - iškart puolė teirautis kandidatė, į kampaniją pasitelkusi vieną iš Lietuvos mados guru Mantą Petruškevičių.

Sužinojusi, kad pirminiais duomenimis Prezidento rinkimų antro turo nebebus, L.Graužinienė nenusiminė. Tačiau, jos nuomone, antras turas būtų atkleidęs daugiau tautos numylėtine tituluojamos Dalios Grybauskaitės savybių.

„Labai gaila, kad nėra antro turo. Lietuvos žmonės prarado galimybę daugiau išgirsti iš būsimo Prezidento, ką jis įsipareigoja Lietuvos žmonėms. Per tokias diskusijas, kurios buvo pirmame ture, sunkiai buvo galima atsiskleisti kandidatams. Esu įsitikinusi, kad ir D.Grybauskaitė neatsiskleidė kaip žmogus“, - sakė L.Graužinienė.

Po sveikinimų ir bučinių Darbo partijoje prasidėjo tikroji šventė. Kai kitų partijų rinkimų štabai liūdi, Darbo partijos štabe skambėjo dainos. Pirmasis į rankas mikrofoną paėmė Darbo partijos lyderis V.Uspaskich. Po jo pasirodymo ant parketo ėmė suktis ir pirmosios poros. Pagrindinė šokių dama, be abejo, L.Graužinienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių