Laisvės gynėjų dieną Celofanas į Seimą nepateko

  • Teksto dydis:

Lietuvoje ketvirtadienį minima Laisvės gynėjų diena. Tačiau pirmą kartą policija, baimindamasi neramumų, aptvėrė dalį parlamento, pareigūnai tikrina į Vilnių organizuotai atvykstančius autobusus bei į renginį prie Seimo susirinkusius žmones. Kaip skelbia delfi.lt, į parlamentą norėjusiam patekti Antanui Kandrotui-Celofanui to padaryti nepavyko.

A. Kandrotui-Celofanui nebuvo išrašytas leidimas, informuoja delfi.lt.

Pasak portalo, būti mitinge jis negali dėl kardomosios priemonės, kuri jam skirta riaušių byloje.

Primename, kad Sausio 13 dienai rimtai ruošėsi ir policijos pareigūnai. Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla teigė, jog viešojoje erdvėje matomi raginimai atvykti prie Seimo neramina. Jis tikino, kad bus stiprinamos pajėgos, aptverta dalis parlamento prieigų, be to, pareigūnai tikrins ir į Vilnių įvažiuojančius automobilius, praneša LNK.

„Daugelis, kas skaito laikraščius ar dalyvauja elektroninėje erdvėje, mato raginimus, kvietimus šią dieną vykti ir platesniam ratui Lietuvos gyventojų, įvairioms grupėms, taip pat ir įvairioms protesto grupėms, kurios norėtų atvykti ir ne tai, kad paminėti šią dieną, bet ir išsakyti, išreikšti, pademonstruoti kažkokį protestą prieš vykdomą politiką, konkrečius valdžios žingsnius, valdant pandemiją ar kitus dalykus“, – apie raginimus rinktis prie Seimo pasakojo R. Požėla.

L. Balandžio / BNS nuotr.

„Matydami šitą informaciją, stebime kai kuriuos, mūsų manymu, nerimastingus ženklus. Yra ir raginimų atvykti ir parodyti, „ką mes galime“, yra įvairios aliuzijos ir nuorodos į įvairius renginius kitose šalyse, kur vyksta negeri dalykai. Todėl, mes tai stebėdami, matydami, atitinkamai planuojame ir savo veiksmus. Mūsų pasiruošimas yra kiek kitoks, nei yra įprasta ankstesniais metais. Ir todėl tikrai šiame renginyje dalyvaus padidintos policijos pajėgos. Mes planuojame platų spektrą prevencinių veiksmų“, – kalbėjo R. Požėla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Natalija to Vertybiu saugotojas

Natalija  to Vertybiu saugotojas portretas
Žmones pagaliau supraskit kad čia tuos šlikščius komentarus rašo daugiausei per gogle išsiverte chacholai Tai baisi kerštynga tauta Ar nematėt 200 sudegintu žmoniu per maidana ar negirdėjot lietuvos KGBisto landzbergo rėkiant PAVERSKIM MAIDANU VISA UKRAINA tai mūsu to išgamos didžioji kova už žyda Zelionka ir AZOVCUS kurie 2015 smelio dėžėse šaudė Dombaso ir Lugansko žaidžiančius vaikus Pilna užsienio žurnalistu dok filmuku you-tube Daug ir lietuviu jaunimo net nesupranta kad nausėda su lanzdbergu juos ruošiasi siust i ukrija žūti kad išgelbėtu tuos parazitus išvogusius šali Visi gabriuko vaikaI jau išsiusti pas jankius kad nereikėtu eiti i kariuomėne nausėda prakeikiu tave ir visa tavo šutve jeigu pajudinsi mūsu vaikus

GARBINKIT LANDSBERGIUS ABUDU, SIMONYTE, CMIL IR KITUS

GARBINKIT LANDSBERGIUS ABUDU, SIMONYTE, CMIL IR KITUS portretas
KURIE KELIA KAINAS, MELUOJA IR VAGIA. O IS TEISINGU ZMONIU SAIPOSI. BEPROCIAI ESATE IR BUSITE. TIKEKITE VALDZIA IR MYLEKITE VAKARU MELAGIUS IR AFERISTUS.

Maniau kad tas muzikas,jau nuteistas

Maniau kad tas muzikas,jau nuteistas portretas
Ilgiems metams???
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių