Jau aišku, kur policijos komisariatų vadovai mokysis anglų kalbos

  • Teksto dydis:

Policijos departamentas planuoja pirkti anglų kalbos mokymus užsienyje – Didžiojoje Britanijoje. Policijos teigimu, šie mokymai skirti teritorinių komisariatų vadovams, praneša naujienų portalas 15min.lt.

Mažos vertės pirkimo sąlygose nurodyta, kad anglų kalbos žinias Jungtinės Karalystės mokykloje tobulinti planuoja iki šešių policijos sistemos vadovų. „Miestas nėra svarbu, bet tai turi būti miestas, o ne kaimas, kur nėra žmonių. Tikslas yra lavinti anglų kalbos vartojimą ir kasdienėje aplinkoje ne mokymų metu“, – nurodoma pirkimo sąlygose.

Tikslas yra lavinti anglų kalbos vartojimą ir kasdienėje aplinkoje ne mokymų metu.

Pirkimo kaina turi neviršyti 10 tūkst. eurų. Mokymai vyks dvi savaites, o paslaugos turi būti suteiktos iki šių metų lapkričio 30 dienos. Kursai bus intensyvūs, vadovai mokslams skirs ne mažiau nei 30 akademinių valandų per savaitę

„Nei generalinis komisaras, nei Policijos departamento vadovybė juose nedalyvaus“, – teigė Policijos departamento Ramūnas Matonis.

Anksčiau žiniasklaida pranešė, kad policijos vadovas Linas Pernavas pastaruosius mėnesius kasdien po šešias valandas intensyviai mokėsi angliškai Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nukentėjus

Nukentėjus portretas
Reikėjo mokykloj mokytis, o ne iš mūsų pinigų. Įkalčiam tirt tai pinigų „neturi”, mentai plauna pinigus iš biudžeto, banditai laisvėj, o nukentėję žmonės turi arti? Eikit nx tokiai „policijai”.

Mindaugas

Mindaugas portretas
Ne tik policijos vadovai turi mokėti anglų kalbą, ją privalo, bent jau minimumą,- mokėti visi policijos pareigūnai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių