Naujai policijos patariamajai kolegijai vadovaus V. Grigaravičius

  • Teksto dydis:

Buvęs Alytaus meras ir generalinis komisaras Vytautas Grigaravičius patarinės policijai – vadovaus naujai įsteigtai policijos patariamajai kolegijai.

Kaip pirmadienį pranešė Policijos departamentas, generalinis komisaras Renatas Požėla pasirašė įsakymą, kuriuo įsteigė policijos patariamąją kolegiją, kurios tikslas – patarti policijos generaliniam komisarui policijos sistemos ir veiklos tobulinimo klausimais.

Taip pat – teikti pasiūlymus policijos veiklos gerinimo, visuomenės ir policijos tarpusavio supratimo bei pasitikėjimo stiprinimo, visuomenės saugumo didinimo, saugios aplinkos kūrimo klausimais.

Kolegija veiks visuomeniniais pagrindais.

Pasak policijos vadovo, veteranams durys policijos įstaigose privalo būti atviros, o patarimai labai svarbūs, todėl jis išreiškė viltį, kad dirbant kartu pavyks priimti daug naudingų sprendimų.

Tarnybos patirtis niekur nedingo, todėl tikiu, kad kolegos galės prisidėti savo patarimais, spręsti įvairias aktualias problemas.

„Pažadu visokeriopą paramą, jūsų balsas tikrai bus girdimas“, – policijos pranešime cituojamas R. Požėla.

Tuo metu V. Grigaravičius džiaugėsi tokio darinio atsiradimu.

„Tarnybos patirtis niekur nedingo, todėl tikiu, kad kolegos galės prisidėti savo patarimais, spręsti įvairias aktualias problemas. Dirbsime ir ieškosime geriausių sprendimų“, – teigė buvęs Alytaus meras ir generalinis komisaras.

Naujai įsteigtoje policijos patariamojoje kolegijoje taip pat yra ir pirmasis Lietuvos policijos generalinis komisaras Petras Liubertas, buvęs Vidaus reikalų ministerijos valdybos viršininkas Liutauras Vasiliauskas, „Regitros“ filialo Vilniuje vadovas Kęstutis Jadzevičius.

Policijai taip pat patarinės ir buvę pareigūnai Vytautas Pliuskus, Algirdas Debeikis, Algirdas Matonis, Pavelas Šegurovas bei Vytautas Navickas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių