Išradingumui nėra ribų: netoli pagrindinio kelio eismą kontroliuoja policijos postas iš sniego

  • Teksto dydis:

Netoli kelio Panevėžys-Ramygala gyventojai iš sniego nulipdė policijos automobilį ir trikojį greičio matuoklį. Pareigūnai viliasi, kad kūriniai kurį laiką veiks kaip prevencinė priemonė, mažinsianti greičio viršijimo atvejų skaičių.

Iš sniego nulipdyto policijos automobilio ir šalia jo stovinčio senio besmegenio ryškia liemene bei trikojo greičio matuoklio vaizdu pirmadienį buvo pasidalyta Panebėžio apskrities policijos feisbuke. Čia rašoma:


„Panevėžio apskrityje – ne tik „Ferrari“ iš sniego, bet ir policijos automobilis. Džiugina Ramygalos gyventojų fantazija, o prie kelio „patruliuojantis ekipažas“ galbūt bus ne tik grožis, bet ir prevencinė priemonė, kad vairuotojai sumažintų greitį“.

Susisiekus su Panevėžio apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovu Tadu Martinaičiu, jis taip pat neslėpė džiugesio gyventojų kūrybiškumu ir, žinoma, tuo, kad šie kurdami iš sniego neužmiršta policijos tematikos. 

Pasak jo, iš sniego nulipdytas policijos automobilis ir trikojis greičio matuoklis atsirado privačiose valdose, netoli nuo pagrindinio kelio Panevėžys-Ramygala.

Paklaustas, ar šiame kelyje dažnai viršijamas greitis, pašnekovas tarstelėjo, kad pasitaiko visko. Todėl viliamasi, kad kūriniai iš sniego kurį laiką veiks kaip prevencinė priemonė – atkreipę dėmesį vairuotojai sumažins greitį, paskelbto įrašo tekstui antrino T. Martinaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ačiū!

Ačiū! portretas
Geras straipsnis, kad gyventojų išradingumui nėra ribų! Ši kompozicija primins apie greičio sumažinimą ir tikrai nepadaugins avarijų. Kas viskuo nepatenkinti, tegul pasiūlo savo išradingą būdą kovoje su greičio viršintojais.

Na jo na jo

Na jo na jo portretas
Gal koks vėpla išsižiojęs bežiūrėdamas į griovį nuvažiuos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių