Internete – naujas raginimas vakcinuotis: skiepykitės, nes išaiškės visi jūsų meilužiai

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu internete galima rasti ne vieną raginimą vakcinuotis nuo COVID-19. Kai kurie jų yra rimti, o kiti – šmaikštūs. Vienas tokių su juoko ingredientu patraukė ir buvusio sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos dėmesį.

Skrajutėje, kuria radęs virtualioje erdvėje savo feisbuko paskyroje pasidalijo ir A. Veryga, rašoma: „Neužmirškite! Jei būsite paguldyti į reanimacijos skyrių, jūsų daiktai ir telefonas bus atiduoti sutuoktiniui, tad išaiškės visi jūsų meilužiai. Todėl, kad taip neatsitiktų, skiepykitės!“.

Tokį išradingumą raginant skiepytis buvęs sveikatos apsaugos ministras pašiepė palikdamas prierašą: „kaip sakoma, kiekvienas sprendžia pagal savo sugedimo laipsnį“.

Skrajutės tekstą perskaitę internautai į raginimo skiepytis turinį pažvelgė kiek pozityviau. „O man tai patiko. Tik nesupratau, ar čia agituoja, ar šaiposi iš agitacijos“, – svarstė Rimas. Ir netrukus sulaukė A. Verygos atsakymo. – Net nežinau. O kas bus, jei žmonės pamanys, kad po raginimo einantys skiepytis tą daro, nes turi meilužius“.

Feisbuko nuotr.

„Na, dabar jau einant skiepytis svarbu, ne ką žmonės, o ką antrosios pusės pamanys...“ – samprotavo Agnė. „Čia nauja komunikacija, nukreipta į 80+ amžiaus grupę?“ – šmaikštavo Arminas. „Va, čia tai argumentas skiepui...“ – pozityviai į tekstą, raginantį skiepytis, sureagavo ir Ilona.

„O aš va, mąstau, kas gi tie strateginiai komunikacijos ir marketingo genijai?“ – retoriškai klausė prie įrašo komentavusi Vaida.

Primename, kad tokios – raginimų skiepytis komunikacijos pavyzdys – ne vienas. Tačiau lyginant su pastaruoju – ne šmaikštus, o gerokai šokiruojantis. Liepos pabaigoje Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) paviešino dažniausius žmonių, mirusių nuo COVID-19, vardus.

Per daugiau nei pusantrų metų Lietuva dėl COVID-19 neteko 123 Jonų, 105 Onų, 101 Antano, 85 Janinų, 70 Juozų, 68 Vytautų, 64 Elenų, po 60 – Aldonų ir Petrų. Tarp dažniausiai minimų vyriškų vardų taip pat pateko Stasys, Stanislovas, Algirdas, Algimantas, Romualdas, moterų – Irena, Jadvyga, Marija, Stanislava, Genovaitė, Danutė. Tai tik maža dalis SARS-CoV-2 viruso pandemijos metu Lietuvoje nuo COVID-19 ligos mirusių asmenų, kurių, liepos 28 dienos duomenimis, fiksuota 4412.

Kai kuriems tautiečiams tokia paskelbta informacija pasirodė pernelyg jautri ar net sukėlė diskusijų, kad tai gali išprovokuoti patyčias ar dar labiau įbauginti žmones.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atverkite akis

Atverkite akis portretas
Nuo skiepų, ypač nuo Covid skiepų mirs daugiau žmonių, nei nuo pačios ligos.

Ricardas

Ricardas portretas
Vat tamsteles jums ir atsakymas kodel musu jaunimelis, studentai tokie Buki, tokie Daunai ,tokie ...nu visai Nekokie..ka daro tas internetas... Juos ne tik is bendrabuciu varyti reikia, bet ir nuomu nebeduoti, - jie savo mastymo lygiu tik zeminese turi gyventi.. Vyresni tautieciai bent kazkaip priesinasi sitam fasizmui ,tam genocidui tam visam idijotizmui...o jaunimo tame nera...

Daunams

Daunams  portretas
Ir visi vardai senolių... Kada jūs, šiukšlės, baiksit tą propogandą varyt ir žmones šiurpint? Nesu prieš skiepus 100 %, bet nesulauksit to iš manęs.. Susikiškit į šyyk.. tą savo GP...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių