Įkišo pinigus ir liko namie

Suktybė

Įkišo pinigus ir liko namie

Aferistai vėl manipuliuoja norinčių susirasti darbą užsienyje žmonių patiklumu. Šį kartą net penkiolika žmonių pasiskundė policijai, kad už pažadą įdarbinti Norvegijoje sukčiui įkišo pinigus. Nei pinigų, nei darbo negavę žmonės dabar tikisi tik pareigūnų pagalbos.

„700 litų, pasas, nuotraukos ir jums garantuotas darbas pas ūkininką Norvegijoje“, - taip žadėjo toks Viktoras klaipėdietei Daivai Šliogerienei.

Jauna moteris pasiūlė tą patį savo draugams, o šie - dar ir giminaičiams. Taip apie galimybę išvažiuoti ir užsidirbti sužinojo penkiolika žmonių ne tik Klaipėdoje, bet ir Kintuose bei Tauragėje.

Pati Daiva „Klaipėdai“ sakė, jog taip pat tikėjosi išvažiuoti į užsienį. Moteris tvirtino ne tik netekusi savo pinigų, bet ir tapusi atpirkimo ožiu šioje apgavystės istorijoje, nes Viktoro paprašyta surinko kitų žmonių dokumentus bei pinigus.

Kas yra tas Viktoras, klaipėdietė tvirtino tikrai nežinanti. Vyras prisistatęs jos dėdės Romo artimu draugu. Daiva žino, kad jis dažnai važinėdavo į Kauną bei Vilnių, o kur gyvena, taip ir nesuprato. Į Norvegiją visas būrys turėjo išvykti rugsėjo 10 dieną. Tačiau jau liepos viduryje Viktoras ėmė nebekelti telefono ragelio. Taip žmonės suprato pinigus ir dokumentus įkišę tuščiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių