Gaisro Alytaus gamykloje atgarsiai: smilksta padangos, rusena degėsiai

  • Teksto dydis:

Gaisras padangų perdirbimo gamykloje Alytuje kol kas dar neužgesintas – gaisravietėje vis dar smilksta padangos, šiek tiek rusena perkasami degėsiai. Tikėtina, kad ketvirtadienio popietę jau pavyks jį užgesinti, skelbia Alytaus miesto savivaldybė.

Šiandien posėdžiavusi Ekstremalių situacijų komisija spalio 24–25 d. paliko teisę tėvams pasirinkti alternatyvą – moksleiviams lankyti ugdymo įstaigas ar ne. Praleistų pamokų pateisinti nereikės, o tėvams apsisprendus vesti vaikus į švietimo įstaigas, neformalus ugdymas vyks tik mokyklų patalpose.

Taip pat skelbiama, kad komisija rekomenduoja ketvirtadienį nevykdyti veiklos šiauriniame pramonės rajone esančiose įmonėse.

Minėtos komisijos sprendimu spalio 24 d. bus draudžiama prekyba lauke bet kokiais maisto produktais.

Primename, kad visuomenės sveikatos centras rekomenduoja alytiškiams nejungti vėdinimo sistemų ir vėdinti patalpas, tačiau tai daryti ne ilgiau kaip penkias minutes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jei

jei portretas
ir toliau sali valdys daunai bobos nifiga nesuprantancios darba ir kt ligoniai bei naisiu /markizai/ tai bus dar blogiau nes tosiekia u spec t o vsd tupi krumuose ir laukia prie ko prisimetus?............
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių