Ligoninė nesilaiko ribojimo: paminėtas garbingo gydytojo jubiliejus

  • Teksto dydis:

Biržų ligoninėje dalyvaujant keliolikai arba kelioms dešimtims žmonių buvo paminėtas gydytojo aštuoniasdešimties metų jubiliejus, savivaldybės atstovai sako įžvelgiantys karantino pažeidimą. Apie šį įvykį antradienį pranešė LNK Žinios.

Anot televizijos, renginyje ligoninės salėje gimtadienis buvo paminėtas vieno kąsnio sumuštiniais.

Ligoninės direktorius teigė karantino pažeidimų neįžvelgiantis, nes medikai buvo paskiepyti, persirgę ir su kaukėmis, o sveikinimas truko trumpai.

Tačiau į renginį pasveikinti medikų atvykę savivaldybės atstovai teigia, kad renginys galėjo pažeisti karantino apribojimus.

Biržų ekstremalių situacijų operacijų centro vadovas Kęstutis Knizikevičius teigė, kad sveikinti jubiliato buvo susirinkę daugiau kaip 20 žmonių.

Aš matau pažeidimą, nebūdamas pašalinis žmogus.

„Aš matau pažeidimą, nebūdamas pašalinis žmogus. Tas buvo išsakyta ir, kiek žinau, meras yra parašęs įstaigos vadovui paaiškinti situaciją, ir bus sprendžiama, ką toliau daryti“, – LNK Žinioms sakė K. Knizikevičius.

Savivaldybės vicemerė Audronė Garšvaitė teigė, kad mediką sveikino daugiau kaip dešimt žmonių, ir jų gausa ją nustebino.

„Tikėjausi kelių žmonių ir tikrai pamačius sutrikau, bet jau atvykus ir tokio garbingo žmogaus pasiryžom sveikinti“, – teigė ji.

Policija žada aiškintis šią situaciją.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šakės...80metų ir dar gydo??? Gal morge dirba?

LKL

LKL portretas
Matyt per maži kasniai buvo,del to savivaldybės klerkai įsižeidė.

sveikinam

sveikinam portretas
Gražus jubiliejus, daktaras net 50 metų gydė žmones. Sveikiname!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių