Automobilį bus galima užregistruoti internetu

  • Teksto dydis:

Pradėjo veikti patobulinta „Regitros“ elektroninė paslauga, kuri automobilį perregistruoti internetu leis greičiau.

Nuo šiol internetu perregistravus transporto priemonę, jos naująjį registracijos liudijimą kurjeris, klientui pageidaujant, pristatys tiesiai į namus ar kitu adresu, todėl vykti į „Regitrą“ naujajam transporto priemonės savininkui ar valdytojui jau nebereikės.

Užsisakyti registracijos liudijimo pristatymą galima internetu perregistruojant Lietuvoje jau įregistruotą transporto priemonę arba keičiant registracijos liudijime nurodytus asmens ar transporto priemonės duomenis, taip pat užsisakant naują registracijos liudijimą vietoj prarasto ar sugadinto. Prisijungęs prie transporto priemonių registravimo sistemos, pildydamas prašymą vartotojas turi pažymėti, kad registracijos liudijimo atsiėmimo būdas – pristatymas nurodytu adresu.

Registracijos liudijimai pristatomi tik mūsų šalyje. Jų pristatymas užtruks vieną dvi darbo dienas ir kainuos 6,08 euro. Pačios registracijos procedūros atskirų dalių kainos nekinta.

„Regitra“ teikia keletą pagrindinių vairuotojams ir transporto priemonių savininkams naudingų elektroninių paslaugų. Internetu galima patikrinti Lietuvoje įregistruotų transporto priemonių techninius duomenis ir jų registracijos statusą, įregistruoti ar išregistruoti transporto priemonę, sustabdyti jos leidimą dalyvauti viešajame eisme, pranešti apie prarastus ir užsisakyti naujus registracijos numerio ženklus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių