Ž. Pinskuvienės komitetas jungiasi prie jos vyro vadovaujamos Regionų partijos

  • Teksto dydis:

Švenčionių rajono merės Živilės Pinskuvienės visuomeninis komitetas jungiasi prie Lietuvos regionų partijos.

Šiai partijai vadovauja merės sutuoktinis Seimo narys Jonas Pinskus.

„Visuomeninis rinkimų komitetas „Živilės Pinskuvienės komanda – už sėkmingą Širvintų kraštą“, 2019 metų savivaldos rinkimų metu pelnęs net 15 (iš 21) mandatų, vadovaujamas antrą kartą iš eilės tiesiogiai išrinktos Širvintų rajono savivaldybės merės Ž. Pinskuvienės ir vienijantis per 300 narių, priėmė sprendimą į artėjančius 2023 metus savivaldos rinkimus eiti kartu su Lietuvos regionų partija“, – trečiadienį pranešė partija.

Savivaldos rinkimai vyks kitų metų vasarį arba kovą.

Lietuvos regionų partija įsteigta 2018 metų kovą, daliai parlamentarų ir politikų atskilus nuo Socialdemokratų partijos, nes nepritarė šios vadovybės sprendimui pasitraukti iš valdančiosios koalicijos su „valstiečiais“.

Tuomet naujoji partija vadinosi Lietuvos socialdemokratų darbo partija. Pavadinimas į Lietuvos regionų partiją pakeistas pernai, jos pirmininku išrinkus J. Pinskų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tfu

tfu portretas
vien į snukį pažiūrėjus, diagnozė aiški,- NARCIZĖ.

Pinskuvienė \\\\\...//////

Pinskuvienė   \\\\\...////// portretas
klanui "siurprizas".____Linkime jai stiprybės,Oi puls,oi puls ją klano skalikai.Bet manau ji kaip ir R.Karbauskis atsilaikys,nes manau pas ją švaru,kap ir pas Ramūną.Išsiluž dantis.

Oi tie patryjotų pletkininkai :)

Oi tie patryjotų pletkininkai :)  portretas
Fui....seniai padorūs rinkėjai į tokius liberkonservyno patryjotus dėmesio nekreipia :) Jūs patys sau " gražūs " :) Žmonės iš jūsų jau šaiposi , pletkininkai :) O man patinka ponia , patinka kaip dirba ir NEPLETKINA :) Šaunu , ponia Pinskuviene .
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių