Vyriausybė renkasi į neformalų ministrų pasitarimą

Vyriausybės nariai pirmadienį renkasi į neformalų ministrų pasitarimą aptarti situaciją dėl koronaviruso ir ekonomikos skatinimo plano.

„Bus aptarta COVID-19 situacija ir vykdomi veiksmai, ekonomikos skatinimo planas ir jo įgyvendinimas“, – BNS sakė premjero patarėjas Tomas Beržinskas.

Formalus Vyriausybės posėdis sprendimams priimti numatomas trečiadienį.

Vyriausybė praėjusią savaitę paskelbė ekonomikos skatinimo ir pagalbos paketą nuo koronaviruso protrūkio nukentėjusiam verslui, kurio vertė siekia 5 mlrd. eurų.

Šalyje toliau plintant koronavirusui, sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga žada dar sugriežinti karantino sąlygas ir išplėsti medikų testavimą.

Lietuvoje šiuo metu užfiksuoti 143 užsikrėtimo šia infekcija atvejai.


Šiame straipsnyje: VyriausybėposėdispasitarimaskoronavirusasCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Romualdas

Romualdas portretas
Nemirtingų nei senų ,nei jaunų nėra ,tik jeigu nesilaikysime rekomendacijų, kaip elgtis tai ženkliai padaugės mirtingųjų.Kas daugiausiai aukojasi ,tai medikai .Jiems pagarba ,ir nuoširdus AČIŪ !!! Kas liečia Veryga ,tai būtų pats laikas atsiprašyti viešai medikų ,kad deramai nepasirūpino jų apsaugos priemonėmis .Dauguma turim pažįstamų ,slaugytojų ,gydytojų.Taip kad žinome ar viskas ir ar visur buvo padaryta jų saugumui ,suteiktos priemonės apsisaugoti ???Kas mus slaugys ir gydys kai patys medikai apsikrės??Ponas ministre daugiau pagarbos medikams ir daugiau tyrimų ,o ne melo.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Turi būti tikras karantinas, o ne žaidimas

Is Italijos

Is Italijos portretas
Lietuvoje jums visiems kraunama i galvas ne visai teisinga informacija, kad tipo tik senukai mirsta. Netiesa. Italijoje is visu mirusiuju net dvidesimt procentu buvo jauni zmones, pagrinde buvo rukantys! Ligoninese jaunimas guli lygiai taip pat intubuotais slangutemis ir pajungtas prie plauciu vedinimo aparatu kaip ir seni zmones. Pries intubuojant kiekviena zmogu nepriklausomai nuo amziaus, gydytojai sukelia kiekvienam dirbtine koma, tokioje busenoje zmones guli savaitemis, iki tol kol pradeda patys kvepuoti arba mirsta. Tai vadinkit ne korona virusu, bet agresyviu mirtingu virusiniu plauciu uzdegimu, labiau suprasite kas tai. Ar yra daug norinciu juo persirgti? Gal pagaliau uzsidarysit ir nustosit eiti is namu kad jo nepasigautumete. Ar uzteks ligoninese vietu ir plauciu vedinimo aparatu visiems nesilaikantiems karantino? Izoliuotis visiems - tai vienintelis budas sustabdyti virusa.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių