Vilniaus mero patarėjas protestuotojų miniai griežtas: jūs esate vėžys

  • Teksto dydis:

Iškilmingas sausio 13-osios minėjimas prie parlamento buvo aptemdytas didelės protestuojančių žmonių minios šauksmais. Protestuotojai kritikavo Nepriklausomybės aikštėje pasirodžiusius politikus.

 

 

Į šiuos įvykius gan griežtai sureagavo Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus patarėjas Karolis Žukauskas, savo nuomonę išsakęs feisbuke.

„Įsijungiau transliaciją iš aikštės prie Seimo. Visi, kurie ten esate ne dėl Sausio 13-osios aukų pagerbimo, o dėl protesto prieš valdžią – jūs esate penktoji Rusijos kolona, naudingi idiotai ir visuomenės vėžys”, – žodžių nesirinko mero patarėjas. 

Jis teigė, kad „visos janutienės ir vasiliauskaitės, visi feikiniai ekspertų institutai, visi save advokatais vadinantys kenkėjai, visi klounų maršai, visi basakojai politikieriai. Visi jūs esate vėžys, kuris visuomenėje gali plisti tik dėl to, kad kažkas prieš 31-erius metus dėl laisvės paaukojo gyvybę”.

Anot jo, prieš tris dešimtmečius žmonės iškovojo laisvę ne tik šaliai, bet laisvę ir kenkėjams, kurie dabar niekina tų pačių aukų atminimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O,tai tas Zukauskas

O,tai tas Zukauskas portretas
ka nors gero pasake? Nenustebino nei viena puse,nei valdzia,nei zmones atskirti,negirdi vienas kito,nesupranta ir nenori girdeti,Seniai nesusisnekama,tik replikomis apsimetoma spaudoj,TV,tai ir visa diskusija,tad ko tikimes,jei taip bus toliau, bus ziauriai liudna

Kostas

Kostas  portretas
.> Algis paumejo ?slysk i ambulatorija skubiai vaistu

O taip atrodo

O taip atrodo portretas
Covydinis micronas padidintas milijoną kartų
VISI KOMENTARAI 58

Galerijos

Daugiau straipsnių