V. Tomaševskis: neturime didelio noro dirbti su G. Landsbergiu

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) lyderiui Gabrieliui Landsbergiui pareiškus, kad po Seimo rinkimų konservatoriai nemato galimybių dirbti kartu su Lietuvos lenkų rinkimų akcija–Krikščioniškų šeimų sąjunga (LLRA-KŠS), šios partijos lyderis Europos Parlamento narys Valdemaras Tomaševskis atkerta, kad jo vadovaujama partija irgi nenorėtų tokio bendradarbiavimo, nebent savivaldos lygmenyje.

„Mes neturime didelio noro dirbti su G. Landsbergiu. Jie tokią veidmainišką politiką veda, lyg tai krikščionys demokratai yra partijos pavadinime, bet jie nieko nedaro ta linkme. Dar daugiau - Landsbergis jaunasis pasisako už partnerystės santuokas, tai yra kažkokia nesąmonė, kalba kaip liberalas. (....) Aišku, savivaldos lygyje, ten kur pažįstame žmones, ten kur sąžiningiau elgiamasi, tai bendradarbiaujame, bet aukštesniame lygyje – tai mes turime labai daug abejonių“, – trečiadienį „Žinių  radijui“ sakė V. Tomaševskis.

LLRA-KŠS lyderio nuomone, G. Landsbergio pozicija yra populistinė, siekiant pritraukti rinkėją, nes jis, anot V. Tomaševskio, šūkiais kovoja „arba su Irina Rozova, arba su Rusija, arba su lenkais“.

Kaip primena ELTA, TS-LKD lyderis G. Landsbergis sako, kad jo vadovaujama partija yra pasiruošusi ieškoti bendros kalbos su partijomis, kurios turės suderintą programą, tačiau  atskleidė, kad nemato galimybių dirbti su LLRA-KŠS frakcija bei paminėjo Seimo narės I. Rozovos išvengtą apkaltą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Pirmam< \\\\\.../////

&gt;Pirmam&lt;  \\\\\...///// portretas
Nepavydžiu,jei tau lianzborgas protingas,tai tu durnas.

Nu jo

Nu jo portretas
O kas nori dirbt su tuo sveplium tomaseku?koloradkem apsikarstes,apsiseilejes psekas pastoviai varo ant Lietuvos.ka gero Briuseli sededamas nuveike?gal kas girdejot?

Geriausia būt

Geriausia būt portretas
tai kad konservatoriai rinkimuose paimtų apsoliučia daugumą. Va tada tai bent pagyventų..:D:D:D:Žinoma jie o ne mes.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių