V. Tomaševskio komanda VRK įteikė surinktus rinkėjų parašus

Pretendentas į kandidatus artėjančiuose prezidento rinkimuose europarlamentaras Valdemaras Tomaševskis antradienį pristatė parašų rinkimo lapus Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK).

Tai komisijos posėdyje patvirtino jos pirmininkė Laura Matjošaitytė. 

Antradienį Lietuvos lenkų rinkimų akcija–Krikščioniškų šeimų sąjunga pranešė, kad surinkta apie 30 tūkst. parašų.

„Nors kandidato rinkimų štabas iš VRK parašų rinkimo lapus atsiėmė paskutinis – tik kovo 5 dieną, o parašai pradėti rinkti kovo 9 dieną, jau per dešimt dienų buvo surinkta apie 30 tūkstančių parašų. Tai žymiai daugiau, neskaitant pasirašiusių elektroniniu būdu, negu pavyko surinkti kitiems pretendentams“, – rašoma partijos pranešime.

Prezidento rinkimų politinės kampanijos dalyviams privalu surinkti ne mažiau kaip 20 tūkst. rinkėjų parašų.

Rinkimai vyks gegužės 12 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
O kodėl ne?Lietuvis jau buvo net Lenkijos karaliumi.Atėjo laikas grąžinti skolą.O IR PREKYBCENTRIUOSE VISKAS PERPUS PIGIAU.Kadangi lietuvio kandidato man tinkamo nėra,balsuosiu už lenką.

kauniete-suvalkiete

kauniete-suvalkiete portretas
na,jau NE,niekada Lietuva neileis I prezidentura to neprietelio -kirshintojo-atskakuno;ir bendrai imant turetu buti draudziama SVETIMTAUCIAMS rangytis I valstybes vaira,neziurint I tai ,kad jie ir" susigavo" pilietybe;jie jos neverti ,nes negerbia, ;;na ir ka tokie prisiplakeliai gali nuveikti MUSU tautos labui??---nieko ,,[labai myliu Lietuvos poeta A.Mickeviciu ;bet lenkas tuoj puls ---tai Lenkijos poetas; Ne ,pusbroliai lenkai ADOMAS pats rashe jo sirdis Lietuvoje ir palaidokite MANO SIRDI lLietuvoje…..tas pats ir su Tomasevskiais --kas jis lietuvis ar lenkas?? Kam dirbs tas zmogus ?? Cia Lietuva gal jis pamirso??
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių