V. Putinas dukart sumažino Lietuvos gyventojų skaičių

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas interviu Jungtinių Valstijų žiniasklaidai pareiškė, esą Lietuvoje gyvena tik 1,4 mln. gyventojų - dukart mažiau nei yra iš tiesų.

„Neseniai patikrinau statistiką, šiandien šalyje gyvena 1,4 mln. žmonių. Kur yra žmonės? Daugiau nei pusė žmonių paliko šalį. Ar galite įsivaizduoti situaciją, kai daugiau kaip pusė amerikiečių palieka Jungtinių Valstijų teritoriją? Tai būtų katastrofa“, - kalbėjo V.Putinas CBS televizijai interviu, kurį pirmadienį paskelbė Kremlius.

„Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad nutrūkę ryšiai, pirmiausia ekonomikoje, neigiamai paveikia visus mus, įskaitant Rusiją. Taigi esu giliai įsitikinęs, kad turėtume atsisakyti praeities fobijų, žvelgti į ateitį, ir, remdamiesi tarptautine teise, sukurti gerus kaimyniškus ir lygius santykius“, - sakė Rusijos prezidentus.

Šiuos neteisingus skaičius, esą Lietuvoje gyvena mažiau nei pusantro milijono žmonių, liepos mėnesį viešai transliuotame pokalbyje V.Putinui pasakė Karaliaučiaus srities gubernatorius Nikolajus Cukanovas.

Lietuvos statistikos departamento duomenimis, Lietuvoje šiuo metu gyvena 2,9 mln. žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Procesas vyksta mažėjimo link

Procesas vyksta mažėjimo link portretas
Ne 1.4 milijono, bet 2 milijonai gyvena. Nedaug nusišnekėjo. Iki tiesos nedaug laiko beliko.

cibius iseivis

cibius iseivis portretas
...žmonių mažai putes paskaiciavimu LT,tai nahuja putkai rūpintis LIETUVA,tegul savo cibuliniais rūpinasi...OTPASAULIO ŠLYKŠTYNĖ,REIKIA IŠVIS JO PSICHIKĄ PATIKRINTI,gal botulinas megeninę supis....

Asilui

Asilui portretas
kas is to,kad kalba,bet ju cia nera,jie ir dirba,ir mokescius moka svetimiems,o ne savo saliai...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių