V. Čmilytė- Nielsen: yra ir tokių Seimo narių, kurių ir surištų nepavyktų nuvesti skiepytis

Pradėjus skiepyti Seimo  narius, Seimo pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen duomenimis, kitos  savaitės pradžioje 91 Seimas narys turėtų būti paskiepytas.  Parlamento vadovė taip pat sako, kad yra ir tokių Seimo narių, kurių ir surištų nepavyktų nuvesti skiepytis, bet jų yra mažuma.

„Yra Seimo narių, jų yra mažuma, kurie iš principo nusiteikę prieš skiepus ir jie kalba sąmokslo teorijomis Seimo salėje. Natūralu, kad jų ir surištų skiepytis nenuvesime. Jų yra, bet jų tikrai yra mažuma“, – Seime ketvirtadienį žurnalistams sakė V. Čmilytė-Nielsen.

Yra Seimo narių, jų yra mažuma, kurie iš principo nusiteikę prieš skiepus ir jie kalba sąmokslo teorijomis Seimo salėje. Natūralu, kad jų ir surištų skiepytis nenuvesime.

Paklausta, ar paskiepijus dalį Seimo narių, to pakanka, kad Seimas galėtų dirbti gyvai, parlamento vadovė sakė, kad Seimas siekia dirbti gyvai, be to, dalis Seimo narių yra ką tik persirgę ir turi imunitetą.

„Manau, galėsime pakankamai saugiai dirbti, bet išlieka klausimas dėl Seimo kanceliarijos darbuotojų, kurie  kol kas nepatenka į skiepijamų asmenų grupę“, – sakė  V. Čmilytė-Nielsen.

Seimo nariai skiepijami skirtingomis dienomis. „AstraZeneca“ vakcina pirmadienį pasiskiepijo ir Seimo pirmininkė V. Čmilytė-Nielsen.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius

Saulius portretas
Pasiskiepijas sirgs lygei taip kaip ir nepaskiepyas.Anita Petek-Dimmer.Baisi tiesa apie skiepus ju gamyba ir poveiki.

X

X portretas
Tie kurie nesiskiepis seimo nariai vyt lauk iš seimo

Visko matęs

Visko matęs portretas
Tai čia gal tie patys, kurie baisią kraujo ligą persirgusį, imuniteto netekusį ir išdrįsusį coronoviruso testą pasidaryti buvusį premjerą Skvernelį už tai prie kryžiaus kalė, su purvais maišė? Kaip jis tada drįso visų mūsų, mokesčių mokėtojų, pinigais pasinaudoti... Ne tik kvailumui, bet ir niekšiškumui ribų, pasirodo, nėra.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių