Uosto vadovas – geidžiamas pretendentas

Likus vos kelioms dienoms iki savarankiškų kampanijos dalyvių registracijos pabaigos Vyriausiojoje rinkimų komisijoje, tiek kai kurios politinės partijos, tiek ir visuomeniniai rinkimų komitetai vis dar nepraranda vilties į savo kandidatų sąrašus įtraukti Uosto direkcijos vadovą Arvydą Vaitkų. Tačiau jis sutikimo kol kas niekam nedavė.

Dienraščio duomenimis, šį penktadienį Klaipėdoje rinksis "valstiečių" partijos atstovai ir mėgins patvirtinti savo kandidatų sąrašus į Klaipėdos miesto tarybą bei pretendentą į uostamiesčio merus.

Neatmetama, kad ši pozicija bus siūloma būtent A.Vaitkui. Šaltinių teigimu, uosto direkcijos vadovas jau iki tol buvo įkalbinėjamas priimti šį pasiūlymą.

"Jūs žinote daugiau negu aš. Man tai – naujiena. Niekas manęs nespaudžia. Nors širdis linksta eiti į rinkimus, bet sprendimo dar nėra", – dėstė A.Vaitkus.

Jūs žinote daugiau negu aš. Man tai – naujiena.

Uosto direktorius dar prieš kelias savaites dienraščiui teigė, jog iš visų politinių jėgų sulaukė daug pasiūlymų kandidatuoti į miesto merus savivaldos rinkimuose.

Esą kone visos politinės partijos ir visuomeniniai rinkimų komitetai jam siūlė ne tik kandidatuoti į merus, bet ir aukščiausias pozicijas rinkimų kandidatų sąrašuose.

Dar anksčiau A.Vaitkus "Klaipėdai" buvo prasitaręs, kad "apie Klaipėdos miesto tarybą galvoja, bet apie mero poziciją – tikrai ne".

Neatmetama, kad per šias kelias dienas bus paskelbta apie dar vieną visuomeninį rinkimų komitetą Klaipėdoje, jis galbūt vienys uosto įmonių atstovus. Realiausia, jog A.Vaitkus turėtų būti tarp šių žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kvinas

Kvinas portretas
Aš taip pat tik už A. Vaitkų! Nes miestui verkiant reikia stratego, žmogaus, kuris gebėtų ūkiškai tvarkytis, išjudint sąstingį. Dabartinis meras yra daugiau reprezentacinis. Miestas pradėjo prarast lyderio pozicijas. Reikia naujų vėjų!

F

F portretas
Trojos Arklys nuo Uosto. Nesikalba su zmonem, negirdi skundu del tarsos ir triuksmo, Klasco jam yra lavandu augintojai, sventa karve, pajuris jam kaip neisnaudotas plotas krovai. Tikras Klaipedos meras.

Nebalsuočiau už Vaitkų

Nebalsuočiau už Vaitkų  portretas
bet tikrai duagiau nėra už ką.Todėl visai nebalsuosiu.Eikit NX
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių