Susisiekimo ministrą vejasi nauji kaltinimai: šįkart – dėl namo statybų

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministrą Jaroslavą Narkevičių vejasi nauji kaltinimai. Ketvirtadienio ryte LRT tyrimų skyrius pranešė, kad už ministrui priklausančio namo esančio Trakuose rekonstrukciją, galėjo būti atsiskaitoma viešaisiais konkursais.

LRT Tyrimų skyrius teigia turintis duomenų, kad J. Narkevičius eidamas aukštas pareigas Vilniaus savivaldybėje, galėjo pažadėti šiuo metu jau bankrutavusiai statybų bendrovei „Sodžiaus būstas“ sėkmę darželių bei mokyklų remonto konkursuose. Už tai, skelbiama LRT atliktame tyrime, 10 proc. nuo laimėtų sumų turėjo būti skiriama politiko namo Trakuose rekonstrukcijai.

Kaip skelbiama LRT portale publikuojamame tyrime, J. Narkevičiaus šeimos namo renovacija, anot bendrovės dokumentų, kainavo daugiau kaip 100 tūkst. eurų, o „Sodžiaus būstas“ per 2008–2012 m. Vilniaus ir Trakų r. ugdymo įstaigose atliko darbų už daugiau nei milijoną eurų.

Abejonių dėl J. Narkevičiaus skaidrumo kyla ne pirmą kartą

J. Narkevičius abejonių dėl skaidrumo susilaukia jau ne pirmą kartą. Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) deleguotas ministras eidamas šias pareigas įsivėlė į kelis ažiotažą sukėlusius skandalus, po kurių prezidentas Gitanas Nausėda išreiškė nepasitikėjimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas tai?

Kas tai? portretas
Prabudo ir "vejasi"skalikai po 12m.,gal geriau kapstykitės po savo šiukšlyną.Ir kodėl šis šešėlinis tinklas toks nevaldomas?

Partizanas

Partizanas portretas
Labai nepriklausoma, labai nekorumpuota Lietuvos žiniasklaida su labai nepriklausoma LRT tyrimų komanda nepaskelbė ir nepaskelbs apie Gabrieliaus ir Austėjos sklypus, statybas ir kt. niekam Lietuvoje neaktualius dalykus. Vakar Lietuvoje prisimintos Kalantinės, tačiau nepriklausoma, nekorumpuota žiniasklaida eilinį kartą pamiršo parašyti ką tuo metu veikė Rezistentas Nr. 1:)

Jonas

Jonas portretas
Prieš einat į ministrus ,reikia pasitikrinti sveikatą, ar nesergi skleroze. Jeigu sergi ,gali būti pamiršęs kad vogei. Tada geriau sėdėti ir laukti senaties.
VISI KOMENTARAI 58

Galerijos

Daugiau straipsnių