Socialdemokratų partijai laikinai pirmininkaus M. Sinkevičius

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) taryba penktadienį laikinuoju pirmininku išrinko Jonavos merą Mindaugą Sinkevičių.

M. Sinkevičius socialdemokratams vadovaus iki gegužės 29 dieną vyksiančio suvažiavimo, kurio metu bus patvirtintas naujai išrinktas LSDP pirmininkas.

Kaip pranešė partija, M. Sinkevičius tarybos narius informavo, kad partijos pirmininko rinkimuose jis dalyvauti neketina.

Socialdemokratai laikinąjį pirmininką tvirtino po to, kai praėjusį penktadienį apie atsistatydinimą iš partijos pirmininko pareigų po partiečių kritikos pranešė Gintautas Paluckas.

Jis pats laikinąja vadove siūlė europarlamentarę Viliją Blinkevičiūtę.

LSDP Statutas numato, kad atsistatydinus partijos pirmininkui, pareigas eina pirmasis pavaduotojas, tačiau jis nebuvo paskirtas.

LSDP nariai netrukus rinks naują pirmininką, numatyta, kad pirmasis rinkimų turas vyks balandžio 22-25 dienomis. Partijos pirmininkas renkamas 2 metų kadencijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kažkas 'naujo" :))

kažkas 'naujo" :)) portretas
- ne bebrai bebriukus prisijungs, bet "pastatytas" bebriukas leis tevo komuniagoms vel tapti saseldemkratais? :) Kaip braziaus laikais , tik vietoj ambalo- andriukaičio vien tik abu sinkevičiai jungsis :)

lakas

lakas portretas
na su tokia garbana ir pleiskanomis tik ir vadovauti socialdemokratams

socdemai,ne t v i r t e s n i o KARSTO ieškokite,-

socdemai,ne  t v i r t e s n i o  KARSTO ieškokite,- portretas
juk sprendžiant iš paskutinių 12 -os metų šios GAUJOS parazitinės veiklos m a t o s i ,kad atvirai s u s i j u g ė t e su KONCERVAIS ,sustiprindami jėgas GYVENTOJŲ alinimui, todėl Lietuvos žmonės p e r s p e k t y v o j e nemato šios GAUJOS visuomeniniame gyvenime ir siūlo p i g e s n į variantą-- KREMUOTIS.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių