Socialdemokratų darbo partija prezidento rinkimuose remia G. Nausėdą

Lietuvos socialdemokratų darbo partija (LSDDP) prezidento rinkimuose remia ekonomistą Gitaną Nausėdą.

Partijos valdyba trečiadienį paskelbė pareiškimą, kuriuo kviečia rinkimuose pasirinkti G. Nausėdą, „kurio bent jau rinkiminėje retorikoje skambėjo gerovės valstybės ir progresinių mokesčių lozungai“.

„Kviečiame visus šalies piliečius aktyviai pareikšti savo nuomonę. LSDDP gerbs žmonių pasirinkimą ir stengsis bendradarbiauti su išrinktuoju prezidentu Lietuvos labui“, – rašoma pareiškime.

Socialdarbiečių ir „valstiečių“ frakcijos trečiadienį susitiko su G. Nausėda.

Socialdemokratų vadovas Gediminas Kirkilas po susitikimo sakė, kad partija sprendimą dėl paramos kuriam nors iš kandidatų priims trečiadienio vakarą, nors linksta prie G. Nausėdos.

„Jaučiu, kad iš valdybos narių daugiau linkę paremti G. Nausėdą. Manau, kad dėl pasisakymų už progresinius mokesčius, gerovės valstybę, tai yra tos nuostatos, kurios artimesnės“, – trečiadienį ryte sakė G. Kirkilas.

Antrasis prezidento rinkimų turas vyks sekmadienį, jame rungiasi buvusi finansų ministrė, parlamentarė Ingrida Šimonytė ir ekonomistas G. Nausėda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Šaunūs Lietuvos vyrai: "Net 17 proc. Šveicarijos jaunų vyrų kenčia dėl prastos spermos kokybės (mažiau nei 15 milijonų spermatozoidų viename mililitre ejakulato, t. y. žemiau PSO standarto), todėl greičiausiai susidurs su sunkumais turėti vaikų - parodė tyrimas, kurio rezultatai buvo paskelbti žurnale „Andrology“. Europoje vidutinis skaičius svyruoja nuo 41 iki 67 mln. spermatozoidų viename mililitre ejakulato. Ankstesni tyrimai parodė, kad Danijoje, Norvegijoje ir Vokietijoje spermos kokybė yra labai prasta. Atrodo, kad geriausią spermos kokybę turi vyrai iš Lietuvos, Estijos ir Ispanijos, nors sunku atlikti tiesioginius palyginimus, nes tyrimo metodai skirtingose šalyse skiriasi." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Italas

Italas portretas
Po trisdešimties metų jūs gailėsitės daugelio dalykų, kurių taip ir nepadarėte per savo gyvenimą. Tad negaiškite laiko - pradėkite gailėtis jau dabar.

M

M portretas
Kaip cia visi remia Nausėda , o landsberginiu gaujos nieks negi nenusipelnė uz nuopelnus nieko senelis su anūku
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių