Socialdemokratai renka partijos pirmininką: varžosi du kandidatai

Opozicinė Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) pirmadienį pradeda savaitę truksiantį balsavimą renkant naują lyderį.

Tiesioginiuose rinkimuose varžosi du kandidatai: europarlamentarai Juozas Olekas ir Vilija Blinkevičiūtė.

Balsavimas vyks gegužės 3–9 dienomis, partijos pirmininkas renkamas dvejų metų kadencijai.

Kaip BNS sakė Seimo narys socialdemokratas Julius Sabatauskas, balsavimas vyks tiesioginiu būdu, atokiuose regionuose planuojama biuletenius partiečiams pristatyti ir iki namų, taip pat bus galima balsuoti partijos skyriuose.

„Balsavimas vyks septynias dienas, nuo pirmadienio iki sekmadienio, pirmos trys dienos labiau skirtos vykimui į vietas, komisijos nariai turėtų vykti į atokesnes vietas, turint omeny, kad Lietuva ne tik Vilnius, pas tuos žmones, kurie patys atvykti negali“, – BNS sakė J. Sabatauskas.

Sausį sulaukęs partijos narių kritikos dėl blogų Seimo rinkimų rezultatų iš LSDP vadovų pasitraukė parlamentaras Gintautas Paluckas.

Socialdemokratų partija yra didžiausia Lietuvoje, ji turi daugiau nei 16,5 tūkst. narių. Seime jai atstovauja 13 politikų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Partijos turi savo tikslus ir jų siekia.

Partijos turi savo tikslus ir jų siekia. portretas
Seku ,seku pasaką ir saviems ir kas klauso .Nuo Brazausko laikų nesimato vado ,tik prisitaikėliai .

ir

ir portretas
vel blyn socmafija ispirdolinta is euroturgelio kartu su olekA saukstais ruosiasi keist liberanukes kurios spejo aplenkt pati bidena politmarmalyneje kur spejo ciniskai apdergt garbingus zmones o ka daro profsysalas? ogi laukia hebros nes anukes uzkniso uztat laukia pagalbos kad ir jo kokios mergos .neisdulkintu/ moraliskai ka gali laukt is tokiu komaukletyniu kurie viska daro is /gerosvalios/?

Koziol \\\\\.../////

Koziol   \\\\\...///// portretas
Socdemonai (komunistai) ir koncervai tai 1 prie vieno.Pastoviai vieni kitus keitė ir viską žlugdė,kol Valstiečiai neatėjo.Prie Valstiečių viskas pradėjo gerėti,bet kur tau,niekšiškai,nusikalstamai nuboksavo.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių