Socialdemokratai – Lietuvos rekordų knygoje

Šeštadienį įkūrus Lietuvos socialdemokratų darbo partiją, ji įrašyta į Lietuvos rekordų knygą kaip dažniausiai pavadinimą keičianti partija.

Lietuvos socialdemokratų-komunistų organizacija pavadinimą keitė 20 kartų. Pasak agentūros „Factum“, tai daryta taktiniais, organizaciniais ir programiniais tikslais.

Partijos užuomazga laikoma 1883 m. Rusijoje susiformavusi marksistinė organizacija „Darbo išvadavimo grupė“, 1887 m. Lietuvoje suformavusi socialdemokratų grupę. Pastaroji kelis kartus keitė pavadinimą, kol 1896 m. suformavo Lietuvos socialdemokratų partiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir

ir portretas
vel tas genseko /ruporas/ mutina salies aplinka kur jau nebelieka zmoniu ir juos keicia ateiviai o jie buvo ir liko tie patys sugriove daugeliui gyvenimus tai socdemonai zaidziantys pagal briuselio zydeliu komanda ir susidorojie su respublikonu partija kurios pir. K.Petraitis akivaizdziai numate zydu vaidmeni pasaulio politikoje ir prielaida kad su juo buvo susidorota .......

O, senį Kęstą nuvairavo į psichuškę

O, senį Kęstą nuvairavo į psichuškę portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką”. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo honorarą. Dėl protinio neįgalumo tą patį komentarą kartoja po daugeliu straipsnių.

Kęstas

Kęstas portretas
Socialdemokratai ir konservatoriai nuvairavo Lietuvą į griovį. Trumpai: kur Lietuvos valstybės problemų šaknys? Lietuva yra kūmų kraštas. Todėl turtingiausi verslų savininkai moka mažai mokesčių. Todėl Lietuvos valstybėje nėra tvarkos. Todėl Lietuva nepritraukia gabių žmonių. Reikia kelti mokesčius turtingiausiems verslų savininkams. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių