Seime oficialiai paskelbta apie Demokratų frakcijos „Vardan Lietuvos“ įsteigimą

Penktadienį prasidėjusioje Seimo sesijoje oficialiai pranešta apie dešimties narių pasitraukimą iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) gretų ir naujos Demokratų frakcijos „Vardan Lietuvos“ įkūrimą. Šią žinią pirmajame rudens sesijos posėdyje įgarsino parlamentarė Rima Baškienė.

„Noriu vadovaujantis Statutu pranešti apie išstojimą iš frakcijos“ , – iš Seimo tribūnos sakė R. Baškienė.

Parlamentarė pranešė apie ekspremjero Sauliaus Skvernelio, Laimos Nagienės, Rūtos Miliūtės, Luko Savicko, Algirdo Stončaitio, Tomo Tomilino, Laimos Mogenienės, Lino Kukuraičio, Zenono Streikaus pasitraukimą iš „valstiečių“ gretų.

Antrajame R. Baškienės pranešime buvo paskelbta, kad, be jau minėtų Seimo narių, naująją Demokratų frakciją „Vardan Lietuvos“ įkuria ir dar trys Mišrioje Seimo narių grupėje iki šiol dirbę parlamentarai: Domas Griškevičius, Vytautas Bakas ir Algirdas Butkevičius.

ELTA primena, kad parlamentaras S. Skvernelis apie naujos frakcijos steigimą pranešė antradienį Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. Frakcija ketina dirbti opozicijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dar

dar portretas
1 politdurnynas tu paciu savo siknos gelbetojai o saika ta pati ir si iskaba jau jiems nebepades nebs tai tas pat cocberg sojuzas eurod urnyno pavesy kurio greit nebus========

Jonas

Jonas portretas
Pavadinimas skambus, o viduje pulinys.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių