S. Skvernelis: Seime esame visi labai nesaugūs

Premjeras Saulius Skvernelis, antradienį atvykęs į Seimą, kuriame ketinama skubos tvarka priimti koronaviruso grėsmės padiktuotas įstatymo pataisas, teigia, kad parlamente dirbantys asmenys nėra saugūs.

„Aš manau, kad mes čia visi esame labai nesaugūs“, – žurnalistams parlamente sakė Vyriausybės vadovas.

Dar iki šalyje įvedant karantino režimą, Seime pasigirdo siūlymų, kad parlamentarai dėl vis intensyviau plintančio koronaviruso bent jau kelias artimiausias savaites į posėdžius nesirinktų.

Premjeras antradienį žurnalistams sakė, kad Seimo darbas koronaviruso krizės metu tikrai nenutrūks, o tai, ar vyks posėdžiai, yra kitas klausimas.

„Seimo darbas nenutrūksta, Seimas dirba nenutrūkstamai, tačiau, ar bus organizuojami posėdžiai, yra kitas klausimas“, – sakė S. Skvernelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kis

kis portretas
Ptfu-Ptfu,bet Skvernelis pasakysiu,kad zaidzia su ugnimi,nereiketu tu nepateisinamu riziku.Yra gan negeras pavyzdys(neduok Dieve)tai UK premjeras ministras Boria dzonsonas,koks bajavas,o kapstosi gan sunkiai,lai zmogui pasiseka,bet saugotis ,saugotis ir dar karta saugotis reikia pandemijos metu?Kas tai pasake?Visai ne proletariato vadas,o as nuo pirmos dienos bebarskindama,kad tik kol kas apsaugos saviizoliacija?Ir tiesiai i desimtuka:)))))Nesusilaikiau.

...

... portretas
Pliki-BAILY, atsistatydink jei taip į kelnes leidi čia iš aukščiausių postų panikos neskleidęs; - kaip medikai, kaip policininkai neturi teisės posto palikt, taip ir jūs!

sutinku

sutinku portretas
kad nesaugus visi esam ,nes Lietuvoje daug nelaimingu proto negalia turinciu zmoniu,kurie skraide po pasauli kurime tykojo mirtis
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių