S. Skvernelio frakcija kviečiasi A. Dulkį: matome viešų diskusijų stoką

  • Teksto dydis:

Ekspremjero Sauliaus Skernelio vadovaujama Seimo frakcija „Vardan Lietuvos“ pokalbio parlamente kviečiasi sveikatos apsaugos ministrą Arūną Dulkį. Pasak frakcijos atstovų, Lietuvoje didėjantys susirgimų COVID-19 virusu skaičiai rodo, kad Vyriausybei nepavyksta suvaldyti pandemijos, o taikomos priemonės piktina visuomenę ir kelia klausimus dėl jų proporcingumo bei atitikimo teisės aktams.

„Vietoj to, kad pandemija Lietuvoje būtų sėkmingai valdoma, matome didelius nepasiskiepijusių ir nenorinčių skiepytis žmonių skaičius, taip pat efektyvios komunikacijos ir viešų diskusijų stoką“, – teigia frakcijos seniūnas S. Skvernelis.

Matome didelius nepasiskiepijusių ir nenorinčių skiepytis žmonių skaičius, taip pat efektyvios komunikacijos ir viešų diskusijų stoką.

Pasak kito naujai susikūrusios frakcijos nario Tomo Tomilino, pusantrų metų besitęsiantis pandemijos valdymas, už kurį iš esmės atsakinga tik Vyriausybė, kelia pagrįstus svarstymus, ar yra tinkamai saugomos žmogaus teisės ir laisvės, ar užtikrinamos teisinės valstybės ir demokratijos vertybės.

„Mums svarbu, kad rūpinantis žmonių sveikata nebūtų pažeidžiamos jų teisės ir laisvės, o taikomos priemonės dar labiau nedidintų visuomenės susipriešinimo. Todėl manome, kad Vyriausybės priimamiems sprendimams turi būti numatyta parlamentinė kontrolė. Apie tai kalbėsimės su ministru ir iš jo lauksime atsakymų dėl šiuo metu susidariusios sudėtingos situacijos Lietuvoje“, – pažymi T. Tomilinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS

JONAS portretas
Nu jie dabar Armonautai jiem visur keles atviras Pradžioje Skvernas visus kvies ant kilimo ir mokins medicinos migracijos sienu statymo juk jis dabar šimones pavaduotoju patapo

Rasa

Rasa portretas
13 Įdijotu genderistu kartu su dulkiuku pradės skiepiti tauta Skverne čia tau ne eisma reguliuoti kur lendi asfaltininke

kauniete

kauniete portretas
DULKIUK KLAUSYK TAU DABAR PAAIŠKINS SKVERNAS KAIP TAUTA PASKIEPINTI IR KADA TIE CIRKAI BAIGSIS
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių