R. Masiulis: nesu politikoje ir į ministrų portfelius nekandidatuoju

Buvęs susiekimo ministras Rokas Masiulis teigia, kad šiuo metu jis nėra politikoje ir į jokius ministrų postus nekandidatuoja.

„Nesu politikoje ir į ministrų portfelius nekandidatuoju“, – Eltai sakė R. Masiulis.

ELTA primena, kad pirmadienį Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai, Liberalų sąjūdis ir Laisvės partija pasirašė naujos koalicijos sutartį. Vis dėlto kandidatė į premjeres Ingrida Šimonytė neatskleidė nė vienos konkrečios pavardės, ką norėtų matyti savo buriamoje Vyriausybės komandoje.

Pirmadienio vakarą LRT televizija pranešė, kad, neoficialiais duomenimis, sveikatos apsaugos ministru gali būti siūlomas R. Masiulis.

Naujos kadencijos Seimas į pirmąjį plenarinį posėdį rinksis penktadienį. Jo metu bus renkama Seimo valdyba ir Seimo pirmininkas. Liberalų sąjūdis yra viešai išreiškęs norą deleguoti Seimo pirmininką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gaila, tokie vadybininkai reikalingi mūsų valstybei

Gaila, tokie vadybininkai reikalingi mūsų valstybei  portretas
O gaila, gerai tvarkėtės, tokie vadybininkai nesimėto

jis

jis portretas
Prasikrapštykite akis- vienas lauke ne karys. Kokia gera bebūtų asmenybė yra partija ir kiti stabdžiai bei reikalavimai. Niekada negalima žiūrėti net ir į geriausią kandidatą kaip į išgelbėtoją, turi būti tokių žmonių seime grupė, tik tada galima kalnus nuversti.

Atsakas manyčiau

Atsakas manyčiau portretas
Nu jau jeigu Landsbergis būtų sveikatos ministru tai išmirs visa Lietuvėlė , jisai net nesugeba sakinį suregzti , burbuliuoja po nosim ir nieko nesupranti ką jis nori pasakyti
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių