R. Karbauskis: Lenkų rinkimų akcijai priklausantys politikai yra persekiojami

Lietuvos lenkų rinkimų akcijai – Krikščioniškų šeimų sąjungai (LLRA-KŠS) priklausantys Seimo bei tarybų nariai yra persekiojami, sako „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis.

Politiko teigimu, viešojoje erdvėje nušviestos ir Prezidentūros griežto įvertinimo sulaukusios istorijos su susisiekimo ministru Jaroslavu Narkevičiumi ar jo partijos kolega Zbignevu Jedinskiu yra tiesiog kryptingai skleidžiama melaginga informacija.

„Faktas, kad Lenkų rinkimų akcijos nariai, ir Seimo nariai, ir Tarybų nariai yra tiesiog persekiojami. Jie yra žeminami, kad neatlaikytų...“, – „Žinių radijui“ teigė R. Karbauskis.

Jie yra žeminami, kad neatlaikytų...

ELTA primena, kad J. Narkevičius pirmadienį paneigė LRT radijo sekmadienį skelbtą informaciją, jog jis prisidėjo prie lėšų skyrimo asfaltuoti gatvę, kurioje gyvena Z. Jedinskis.

Kaip paaiškėjo, lėšos gatvės tvarkymui buvo skirtos dar 2019 m. gegužę, kuomet Susisiekimo ministerijai vadovavo Rokas Masiulis.

Visgi pastaruoju metu LLRA-KŠS viešojoje erdvėje atsidūrė ne tik prie politikų namų tvarkomų gatvių istorijose. Antradienį portalas 15 min. skelbė, kad laikraščius leidžianti dviejų LLRA-KŠS Seimo narių įmonė gauna užsakymus iš bendrapartiečių valdomų savivaldybių, o įmonėje žurnalistais dirba tos pačios savivaldybės tarybos nariai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ach tu, konservuotas 'nepartini', pats dergi, ir pats piktinies kad smirda?.. - šiaip, negalima paneigt kad taip 'konservai' ruošia dirvą perversmui: "Šalyje totali betvarkė, žmonės nepatenkinti, mums PATIEMS dievo pavesta tvarką įvest".

Nepartinis

Nepartinis portretas
Jėzau, Jėzau! Kas čia darosi su taip dabartiniais seimūnais? Gražulį persiokioja, už karbauskį kažkas rašo jo paskyroje, lenkus ir krikčioniškų šeimų atstovus persekioja ir t.t. Nesuprantu, kas atsitiko su mūsų iki skausmo mylima Tėvyne- Lietuva? Negi Ji pamynė savo teisinės valstybės pamatus? Tokie kaltinimai iš seimo narių lūpų? Ar čia nuo mąstymo jų priklauso, ar nuo procesų? Absurdas kažkoks

Aldona

Aldona  portretas
Na tu matai,perekioja...Tai db.nei keliuko asfaltuoto,nei namuko be leidimo ir net vaikiuko su pana seimo viešbutuky...Tiesio ŠAKĖS,nu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių