Prie švietimo ministrės komandos prisijungė du nauji patarėjai

  • Teksto dydis:

Prie švietimo, mokslo ir sporto ministrės Jurgitos Šiugždinienės komandos šią savaitę prisijungė du nauji patarėjai – skaitmenizacijos projektų vadovė Justina Kugytė bei patarėjas aukštojo mokslo sričiai Andrius Zalitis.

Kaip nurodoma ketvirtadienį išplatintame ministerijos pranešime, J. Kugytė rūpinsis projektu „EDtech skaitmeninė švietimo transformacija“, inovacijų kultūros diegimu ir formavimu.

Ji sako didelį dėmesį skirsianti švietimo inovacijoms ir startuoliams, švietimo registrams ir skaitmeniniam ugdymo turiniui atnaujinti.

Andrius Zalitis patarinės aukštojo mokslo studijų politikos klausimais. Jis sako daugiausiai energijos skirsiantis aukštojo mokslo tarptautiškumo ir prieinamumo sritims.

Ministerijos teigimu, J. Kugytė beveik ketverius metus vadovavo suaugusiųjų programavimo mokyklai „Kaunas Coding School“, ji Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute yra apsigynusi bakalaurą, o Vytauto Didžiojo universitete – teisės magistro laipsnį. Ji taip pat yra dirbusi valstybės įmonėje „Vidaus vandens kelių direkcija“, ėjusi Strateginio planavimo skyriaus viršininkės pareigas.

A. Zalitis yra baigęs teisės studijas Mykolo Romerio universitete, ketverius metus Lietuvos studentų sąjungoje dirbo viceprezidentu, kuravo studijų kokybės ir tarptautiškumo sritis. Taip pat dirbo Švietimo, mokslo ir sporto ministerijoje – kuravo Europos universitetų iniciatyvos, Europos aukštojo mokslo erdvės, studijų prieinamumo ir kitas temas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Leninas

Leninas portretas
Netik baisi bet ir buka

Rasa

Rasa portretas
ta krikštamotė kaip pati ilindo taip ir kitus ka liepe senis kiša ar nematot kas darosi švietime nuo tokiu buku ministriu Pastatė kad jiems dirbtu kažin ar leidžia jai išsižioti tai pieškai

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Dar dagiau nekvalifikuotu darbuotųjų, pašalpinių armiją..........
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių