Prezidentūra: jokių siūlymų dėl ministrų komandos nebuvo išsakoma

Šalies vadovo atstovas spaudai Antanas Bubnelis teigia, kad prezidentas Gitanas Nausėda susitikimuose su galimais ministrais teiraujasi, ar kandidatai jau yra nusimatę savo galimą komandą.

Visgi A. Bubnelis akcentuoja, kad pokalbiuose su kandidatais į ministrus jokie siūlymai dėl galimų viceministrų ar kitų komandos narių iš Prezidentūros pusės nebuvo išsakomi.

„Susitikimai yra konstruojami per klausimus kandidatams. Ne visuose susitikimuose su kandidatais aš dalyvavau tiesiogiai, tuose susitikimuose, kuriuose buvau, jokių siūlymų iš Prezidentūros pusės nebuvo išsakoma“, – Prezidentūros surengtoje nuotolinėje spaudos konferencijoje teigė A. Bubnelis.

Šalies vadovo atstovas sako, kad susitikimuose su kandidatais prezidentas ne tik teiraujasi kandidatų apie prioritetinius darbus ar ankstesnes patirtis, bet ir klausia, ar kandidatas jau yra apgalvojęs savo komandą.

„Kai kurie kandidatai jau yra numatę konkrečius žmones ir tos pavardės būna įvardijamos, kai kurie kandidatai labai konkrečių atsakymų dar nėra pateikę“, – sakė A. Bubnelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių