Prezidentė D. Grybauskaitė pristatys savo darbus, nuveiktus per ketvirtuosius kadencijos metus

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė trečiadienį apžvelgs ketvirtuosius savo kadencijos metus - šalyje įvykusius pokyčius ir savo darbus.

Ta proga valstybės vadovė rengia spaudos konferenciją.

Per ketvirtuosius kadencijos metus valstybės vadovė pateikė 12 įstatymų projektų, vetuoti penki įstatymai, pateikti trys paklausimai Konstituciniam Teismui, pasirašyti 408 įstatymai, paskirta 11 apylinkių teismų pirmininkų ir 11 apylinkių teismų pirmininkų pavaduotojų, atleistas 21 teisėjas, vienas iš jų - už teisėjo vardo pažeminimą, paskirta 19 ambasadorių, atsakyta į 3343 šalies gyventojų laiškus.

Per šiuos metus D.Grybauskaitė susitiko su 44 užsienio valstybių ir tarptautinių organizacijų vadovais ir pareigūnais, atvykusiais į Lietuvą. Pati buvo 26 vizituose į užsienį, pasakė 67 kalbas, teigiama Prezidentūros išplatintame pranešime.

D.Grybauskaite Lietuvos prezidentės pareigas eina nuo 2009 metų liepos 12 dienos. 

Prezidente ji išrinkta jau per pirmąjį rinkimų turą, surinko 68 proc. balsų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joooo

joooo portretas
as asmeniskai tiek nudirbes buciau per 4 menesius..ir dar liktu laisvo .laiko,.o cia visos prezidenturos darbas...gal susimastykim..kiek milijonu ismesta i siuksliu dezeNaikint sia institucija..su saknimis raut,kaip nuostolinga

aga

aga portretas
is pirsto laus atliktus darbus.....saunuole...kuo daugiau islausk..,bet gal pirma reiktu kazka atlikt..pries vardinant...,nebent isvardins,ko nepadare..,bet gal galejo..cia butu saunu..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių