Po homofobiškų pasisakymų – A. Guogos ultimatumas V. Uspaskichui

  • Teksto dydis:

Kilus dar vienam skandalui dėl Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho pasisakymų, „darbietis“ Antanas Guoga vėl stojo aštriai kritikuoti partijos pirmininką ir kalbėti apie tai, kad šis turi trauktis iš užimamų pareigų. Šį kartą A. Guoga V. Uspaskichą sukritikavo dėl jo homofobiškų pasisakymų, atsidūrusių ir Europos Parlamento politinių jėgų akiratyje. A. Guoga piktinasi „darbiečių“, esančių Seimo frakcijoje, pasyvumu ir pataikavimu kontroversiškai vertinamam partijos lyderiui.

„Viktoras galutinai nukrito į bedugnę. Reikalauju, kad šiandien pat atsiprašytų už savo žodžius. Kitaip jis privalo šiandien būti pašalintas iš Darbo partijos. Dar šiandien turi būti surengtas balsavimas dėl Viktoro pašalinimo. Dabar jam reikia pagalbos, o ne valdyti partiją ir kurstyti neapykantą bei įžeidinėti žmones. Taip pat apmaudu ir gėda dėl DP frakcijos žmonių Seime. Kur Jūsų pozicija? Kodėl Jūs tylite?

Dar šiandien turi būti surengtas balsavimas dėl Viktoro pašalinimo.

DP frakcija Seime privalo pasakyti, kad nieko bendro neturi su partija, kol jai vadovauja Viktoras. Nieko neturi bendro su neadekvačiais jo pareiškimais ir pastarojo meto veikla. Skubiai turi pasakyti ir atsiriboti, nevyniojant į vatą“, – feisbuke rašė A. Guoga ir kėlė klausimą, kodėl kiti Seime esantys „darbiečiai“ toleruoja tokius V. Uspaskicho pareiškimus.

„Kodėl tyli A. Mazuronis? Kurį labai gerbiu už sveiką protą. Man labai liūdna, kad visa frakcija tyli. Čia ne ta situacija, kad patogiai tylėtume. Kartu su Viktoru į bedugnę krentat visi. Nejaugi ta Seimo nario kėdutė jau taip tvirtai prisiklijavo prie užpakalio? VU nėra joks lyderis. Dar baisiau, kai Puidokas ima aukštinti ir laižyti batus: „Aš didžiuojuosi, kad pirmininkas drąsiai pasakė tiesą. Be pagražinimų – normalios šeimos patiria nuolatinį puolimą, o vakaruose iškrypimai tapo norma...“ Tai jeigu taip frakcijoje žmonės ir toliau mąstys, nematau nieko bendro. Viktoro vadovavimo klausimas turi būti sprendžiamas šiandien, nieko nelaukiant“, – dėstė savo poziciją A. Guoga.

„Turime parodyti stuburą. Ir tvirtą charakterį, kad nesitaikysime su smegenų plovimu ir pavojingu visuomenė kurstymu. Dėl kurio teisėsauga, tikiuosi irgi sąžiningai atliks savo darbą. Jeigu DP stuburo neparodys, parodysiu jį aš“, – teigė jis.

Eltai susisiekus su vicepirmininko pozicijoje esančiu „darbiečiu“ Andriumi Mazuroniu, šis teigė V. Uspaskicho pareiškimų nekomentuosiantis.

„Aš partijos pareiškimų nevertinu ir nekomentuoju“, – teigė A. Mazuronis.

Tai, kad  V. Upaskichas viešai kalbėjo paniekinančiai apie LGBT bendruomenei priklausančius žmones, gali turėti pasekmių jam kaip europarlamentarui. Į homofobišką retoriką, kai V. Uspaskichas LGBT bendruomenei priklausančius žmones vadino „iškrypėliais“ ir „pedikais“, atkreipė dėmesį Europos Parlamento (EP) liberalų frakcijos vadovas. V. Uspakichas gali būti išmestas iš šios politinės EP grupės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na stai libergrastas Guoga ir parode

na  stai  libergrastas Guoga ir parode   portretas
savo tikra veida [ tiksliau ta vieta zemiau juosmens is uzpakalines puses] ... Matomai LGBT agrastyno ir buvo atsiustas y ,,darbo ,,partija jos isdraskyt...Teisingai pasake Uspaskychas ir Puidokas --LGBT isskrypeliu garbinimas europoje perzenges visas bendrazmogiskumo ribas ir jie tampa pavojingais europos nuormaliai visuomenei , seimoms , vaikams , kulturai

Pil.

Pil. portretas
Lošėjas niekada nebuvo sąžiningų, jis visada lošdamas stengiasi apgauti ir išlošti. Kaip pateko i Seimą Guoga, didelis klaustukas. V.Uspaschikai, apsigavai, nes pasitikėjai.O tau tavo partijos vadovas.

puikus issireiskimai

puikus issireiskimai portretas
tiesiai,sviesiai-TEISUS Viktoras gana nuolaidziauti tiems vaivorikstyniams,jei nori tegu gyvena savo pi....tu bendruomeneje ir nesikisa i normaliu zmoniu gyvenima,nieks ju nekabins...!!!
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių